Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft3991
Gyártó
(8)
(49)
(1)
(20)
(41)
(9)
Legnépszerűbb termékeink
(16)
Raktáron
(37)
(91)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Csalizó bojlik

A bojli használata úttörés volt a horgászatban. Egy igazán jó minőségű bojlinak a legnagyobb pontyok sem tudnak ellenállni. Nem csoda hisz a legnagyobb matuzsálemeket szinte mind egytől-egyig nagy és jó minőségű bojlival csalják horogvégre.

A csalizó bojlik a sima etető bojliktól a minőségükben és az összetevőikben térnek el.

Magyarországnak ezen a részen igen kedvelt az SBS mint márka. Be is mutatnám nektek a palettájukról a SBS Bojli Premium 150g 20mm cslizó bojlit. Személyes kedvencem a C2-es íz világ ami télen és nyáron is bizonyított már nekem.

Az SBS rendkívüli energiát fektet abba, hogy évről évre a cég hagyományaihoz méltó, magas minőségű új termékeket állítson elő. A kedvező áru, 150 gr-os, 20 mm-es főzött Premium bojli elsősorban azok számára lehet vonzó, akik az 1 kg-os kiszerelés megvásárlása előtt szeretnék kipróbálni a különböző ízesítésű csalikat.

Következő egy nem szokványos méretben kapható, ami pedig nem más, mint a Dynamite Baits Boilie Hot Fish & GLM - 26mm. Új bojli a Dynamite Baits cégtől, amely hallisztekből és az egyik legvonzóbb GLM lisztből (zöldajkú kagylóból) és fűszerekből, mint a curry és a fokhagyma tevődik össze. Ez a keverék nagyon hatékony és gyorsan működésbe lép meleg vízben is. A hallisztek, a vérliszt, a nagy mennyiségű GLM liszt, a fűszerek és a csípős fűszer tökéletes kombináció az elővigyázatos ponty horgászatához. Méretének köszönhetően a kisebb pontyokat el lehet kerülni.

Mivel itt Szabolcs megyében igen sok vízben található nagy mennyiségben törpeharcsa, így számomra egy megváltás volt mikor piacra dobták a Stég Product Hard Boilie-t. Amint neve is mutatja más anyag összetételű, mint a többi bojli. Olyan speciális anyagokat tartalmaz, amellyel a keménysége és az oldódása drasztikusan megnőtt. Akár több napot is kibír anélkül, hogy megpuhulna és szétoldódna, sőt a kisebb méretű halak sem tudják kikezdeni. A nagyhalas túrák nélkülözhetetlen kiegészítője ez a Stég Product csali széria. Számomra óriási könnyebbség, hogy nem kell pepecselnem a bojlim behálózásával, hanem már készen kemény bojlit fűzhetek fel. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 128
Lista szűrése