9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Törőszita

A modern feeder horgászatban nélkülözhetetlen kellék egy megfelelően kiválasztott törőszita. Fontos először a miértre választ adni. Az etetőanyagok óriási fejlődésen mentek keresztül az utóbbi 5-10 év alatt. Ehhez hozzájárultak a nagy külföldi csali gyártó vállalatok, mint a Dynamite Baits. Nem kell azonban olyan messzire menni, ugyanis elég megnézni a Haldorádó kínálatát. Évről évre megújulnak a termékeik, fejlesztésen mennek keresztül. Egyre könnyebben, kevesebb tapasztalattal is halat lehet fogni az általuk gyártott csalogatóanyagokkal.

Kérlek, engedd meg, hogy elmondjam, miért van szükséged egy törőszitára. Hiába választod ki a legjobb minőségű etetőanyagot a horgászboltban vagy az online horgász webáruház kínálatában. Amennyiben nincs finomra rostálva, nem fog jól bontani az anyag a kosárból. A homogén szerkezetűre átrostált etetőanyag segítségével, sokkal hamarabb juthatsz el a kapásig. A bedobást követő 1-2 percben kapáshoz segíthet a megfelelően átrostált etetőanyag. A kínálatunkban több féle márkájú etetőanyag rostát választhatsz. A törősziták lyuk mérete különböző. Érdemes figyelembe venni, hogy milyen típusú etetőanyaghoz választod ki a törőszitát. A legkisebb lyuk mérettel rendelkező törőszitákat ajánljuk method feeder horgászathoz. Ezekhez az etetőanyagokhoz kell a legfinomabbra törni a kaját. A Halcatraz etetőanyaghoz 2-2,5mm átmérőjű lyukkal rendelkező törőszitát javasoljuk. Amennyiben durvább szemcsézetű etetőanyagot vagy stick mixet fogsz használni, válassz 4-6 mm körüli átmérővel rendelkező törőszitát.

A törőszita segítségével el fognak tűnni a görcsök az etetőanyagból.

Javaslatom szerint több lépcsőben érdemes megnedvesíteni az etetőanyagot. Az első adag víz hozzáadása után érdemes átrostálni a bekevert etetőanyagot. Átrostálás majd pihentetés után érdemes újra vizezni, majd újra áttörni. Ezzel a módszerrel kiválóan bontó, csomómentes és megfelelő állagú etetőanyagot kapunk.

Szeretnék ismertetni néhány törőszitát és rostát a kínálatunkból. A törősziták fémből készülnek, ezért hosszú évekig társak lesztek. Kivételt képez a Matrix rendszere, hiszen erős műanyagból készült.

  • By Döme Team Feeder
  • Stég Product
  • Nevis
  • Energo Team
  • Matrix

Ezek közül a törősziták közül biztosan sikerül kiválasztani a megfelelő méretű és átmérőjű verziót. Érdemes a keverőedény méretéhez jól illeszkedőt választani, hogy könnyű legyen vele dolgozni. A Halcatraz online horgászbolt felületén mindent megtalálsz.

Mutass többet
Találatok száma: 20

Szita Energo Team 44cm Lyukátmérő 3mm

Bruttó ár:
3 990,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Szita Nevis 33cm 3,0 mm (7320-333)

Bruttó ár:
3 990,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!