Szűrők
Bruttó ár
2989Ft Ft14691
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(2)
(3)
(2)
(4)
(8)
(3)
(3)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(4)
(22)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Törőszita

A modern feeder horgászatban nélkülözhetetlen kellék egy megfelelően kiválasztott törőszita. Fontos először a miértre választ adni. Az etetőanyagok óriási fejlődésen mentek keresztül az utóbbi 5-10 év alatt. Ehhez hozzájárultak a nagy külföldi csali gyártó vállalatok, mint a Dynamite Baits. Nem kell azonban olyan messzire menni, ugyanis elég megnézni a Haldorádó kínálatát. Évről évre megújulnak a termékeik, fejlesztésen mennek keresztül. Egyre könnyebben, kevesebb tapasztalattal is halat lehet fogni az általuk gyártott csalogatóanyagokkal.

Kérlek, engedd meg, hogy elmondjam, miért van szükséged egy törőszitára. Hiába választod ki a legjobb minőségű etetőanyagot a horgászboltban vagy az online horgász webáruház kínálatában. Amennyiben nincs finomra rostálva, nem fog jól bontani az anyag a kosárból. A homogén szerkezetűre átrostált etetőanyag segítségével, sokkal hamarabb juthatsz el a kapásig. A bedobást követő 1-2 percben kapáshoz segíthet a megfelelően átrostált etetőanyag. A kínálatunkban több féle márkájú etetőanyag rostát választhatsz. A törősziták lyuk mérete különböző. Érdemes figyelembe venni, hogy milyen típusú etetőanyaghoz választod ki a törőszitát. A legkisebb lyuk mérettel rendelkező törőszitákat ajánljuk method feeder horgászathoz. Ezekhez az etetőanyagokhoz kell a legfinomabbra törni a kaját. A Halcatraz etetőanyaghoz 2-2,5mm átmérőjű lyukkal rendelkező törőszitát javasoljuk. Amennyiben durvább szemcsézetű etetőanyagot vagy stick mixet fogsz használni, válassz 4-6 mm körüli átmérővel rendelkező törőszitát.

A törőszita segítségével el fognak tűnni a görcsök az etetőanyagból.

Javaslatom szerint több lépcsőben érdemes megnedvesíteni az etetőanyagot. Az első adag víz hozzáadása után érdemes átrostálni a bekevert etetőanyagot. Átrostálás majd pihentetés után érdemes újra vizezni, majd újra áttörni. Ezzel a módszerrel kiválóan bontó, csomómentes és megfelelő állagú etetőanyagot kapunk.

Szeretnék ismertetni néhány törőszitát és rostát a kínálatunkból. A törősziták fémből készülnek, ezért hosszú évekig társak lesztek. Kivételt képez a Matrix rendszere, hiszen erős műanyagból készült.

  • By Döme Team Feeder
  • Stég Product
  • Nevis
  • Energo Team
  • Matrix

Ezek közül a törősziták közül biztosan sikerül kiválasztani a megfelelő méretű és átmérőjű verziót. Érdemes a keverőedény méretéhez jól illeszkedőt választani, hogy könnyű legyen vele dolgozni. A Halcatraz online horgászbolt felületén mindent megtalálsz.

Gyártó/Forgalmazó:

Browning - Pure Fishing Europe SAS, Franciaország,  75116 Paris, Avenue Kleber u.65

by Döme Team Feeder - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Carp Expert - Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Matrix - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Nevisr - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Preston Innovations -  Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Stég Product - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Tubertini - Maros Mix Kft, 6900 Makó, Deák Ferenc u.12.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A bekevert etetőanyagok áttörésére, homogenizálására.

Törőszita anyaga: Fém, alumínium, műanyag

Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 

Tisztítása: tiszta vízzel

Tárolása: -

Mutass többet
Találatok száma: 26
Lista szűrése