Szűrők
Bruttó ár
8489Ft Ft85991
Akciós / Új
(9)
Bottáska hossz
cm (1)
cm (4)
cm (1)
cm (1)
cm (1)
cm (2)
cm (2)
cm (3)
cm (1)
cm (10)
Gyártó
(2)
(4)
(14)
(4)
(4)
(25)
(8)
(3)
(2)
(1)
(2)
Hossz (m)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
(3)
Raktáron
(24)
(45)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Feeder bottáska

Megfigyelhető, hogy a horgászfelszerelések legféltettebb elemei - melyek általában a horgászbotok és orsók - legtöbbször nem a használatuk során sérülnek, hanem a helytelen tárolás vagy szállítás következtében.

Ez rendkívül bosszantó, mert a felszerelésünk legdrágább elemeit nem tudjuk spontán módon helyettesíteni, ezen kívül a keletkező rejtett hibák (hajszálrepedések, mikro sérülések, deformitás) mindig a legkritikusabb pillanatban fognak előjönni.

Érdemes tehát beruházni egy megfelelő bottáskára ezek elkerülése érdekében. Néhány kivételtől eltekintve a feeder bottáskák jellemzően merev falúak, de a jó minőségű változatok még normál, puha falú változatban is rendkívül vastag párnázást kapnak, és inkább nevezhetők félkemény vagy félmerevített típusnak. Nem véletlenül van ez így, hiszen a feederhorgászat alapvetően finomszerelékes módszer, tehát sérülékeny felszerelést igényel. 

Ezen kívül feederezés során legtöbbször több botot használunk, így a gyártók többfakkos táskákat is kínálnak. Ezek kettő, három, vagy akár négy felszerelt bot szállítására is alkalmasak. A botok és orsók egymáshoz ütődését a megfelelő párnázás és a táskába varrt válaszfalak akadályozzák meg. A kényelmes szállítást vállpánt és hordfül teszi lehetővé, ezek valamelyike kivétel nélkül minden modellen megtalálható. A legtöbb típus emellett kemény, erősített talppal van ellátva, így a felszerelésünket akkor sem kell féltenünk, ha a földre helyezzük a táskát.

Amennyiben hazai márkák közül szeretnénk válogatni, akkor bátran próbáljuk ki a pénztárcabarát Carp Zoom termékeket; a Nevis vagy STÉG nagyszerű ár-érték arányú bottáskáit, vagy vásároljunk a profi és nagyon tetszetős Serie Walter típusok közül. Tökéletes választás lehet ezeken kívül még a Döme Gábor nevével fémjelzett by Döme Team Feeder termékcsalád is, hiszen ezek mindegyike átgondolt, letesztelt és bizonyított termék.

A külföldi nagynevű márkák választékában sem nyúlhatunk mellé, hiszen a Daiwa, a Matrix, a Guru vagy a Shimano nevek önállóan garanciát jelentenek a minőségre.  

Figyeljünk arra, hogy a felszerelt botok tárolásakor az orsóknak is el kell férniük a táskában. Válasszunk olyan bottáskát, ahol az orsótartó rekesz megfelelő magasságban helyezkedik el és elegendő a szélessége. Ha lehetőségünk van, vásárlás előtt próbáljuk bele a botunkat a kiválasztott táskába.

A legtöbb feeder bottáska külsején különböző méretű és formájú zsebeket is találhatunk. Ezek a felszerelésünk egyéb elemei tárolására szolgálnak, nagyon hasznos, ha a merítőnknek, leszúróinknak, kisebb-nagyobb dobozainknak nem kell külön táskát vásárolnunk és cipelnünk.

Ha sok feederspiccel rendelkezünk, érdemes beszereznünk egy spicctartó tárolót ezek számára. Mivel ezek a felszerelés legsérülékenyebb darabjai, különösen óvnunk kell őket. Találhatunk hasonlót a Guru, a Matrix vagy a by Döme kínálatában is.

Gyártó/Forgalmazó:

by Döme Team Feeder - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Daiwa - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Frenetic - Big Pike Bt., 1039 Budapest, Maros u.16

Guru - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Matrix - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Preston Innovations -  Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Serie Walter - Carpológia Kft, 6000 Kecskemét, Szív u.13

Shimano - Shimano Polska SP. Z O.O, Lengyelország, 62023 Gądki, J. Gutenberga 9

Stég Product - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A botok tárolására és biztonságos szállítására készült táska/tok.

Feeder Bottáska - Botzsák anyaga: Erős, oxford anyag, vizhatlan

Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 

Tisztítása: semleges kématású mosószerrel vagy tiszta vízzel

Tárolása: Védje az erős UV sugárzástól

Mutass többet
Találatok száma: 69
Lista szűrése