Feeder Spiccek

A legnépszerűbb horgász módszer Magyarországon a feederezés. Nem hiába, hiszen könnyen elsajátítható technika. A nagy előnye, hogy kevés az eszközigénye. A feeder botok működési elve pofon egyszerű. Nem szűkséges hozzá kapásjelző, hiszen a bot első tagjában helyet foglaló rezgőspicc jelzi a kapást. A feeder botokhoz különböző erősségű rezgőspiccek tartoznak. Gyártónként változó mennyiség jár egy-egy bothoz. A legelterjedtebb a három darab különböző erősségű rezgőspicc. A feederspiccek három különböző erősségben kerülnek a boltunk polcaira. Különböző színekkel jelölik a horgászfelszerelés gyártó cégek a spicceket. Ha általánosítani szeretnénk, minden esetben a piros jelöli a legerősebb spiccet. Sajnos a közepes és a lágy spiccek színében gyártónként előfordul eltérés. A legtöbb esetben a zöld szín jelöli a leglágyabb spiccet. A médium, közepes erősségű feeder spiccek általában citromsárga vagy narancssárga színűek. Érdemes figyelni, mert egyes gyártók színben nem jelölik az eltérő erősséget. A Shimano Super Tip feeder spiccek egyforma színben kaphatóak, pusztán a számokban látszik az eltérés. A Daiwa feederbotok között található olyan termék a forgalomban, ahol csak kettő darab spicc jár gyárilag a termékhez.

A feeder spiccek üvegszálból és karbonból készülnek. Az olcsóbb feeder botokhoz üvegszálas, a komolyabb botokhoz karbon spicc jár. A komoly feeder bot kategóriáját nem kell félreérteni. Már a 15-20 ezer forintos ár kategóriás feeder botokhoz karbon rezgőspicc jár. Előfordul, hogy tartalmaz a gyári készlet 2 darab karbon és 1 darab üvegszálas feeder spiccet.

Azért készítettük el a feeder spicceket tartalmazó termék kategóriát, hogy pótolni tudd az eltörött spicceket. A feeder spiccek között megtalálod a legnépszerűbb, legtöbbet eladott feeder botokhoz tartozó spicceket. Fontos kijelenti, hogy ezek a spiccek minden esetben gyári minőségűek. Az eredetivel 100%-ban megegyeznek egymással. A legtöbb gyártó termékeit folyamatosan megtalálod készleten. A feeder spicceket igyekszünk kedvező áron értékesíteni.

ABy Döme Team Feeder spiccek három fajta erősségben találhatóak meg a kínálatunkban. A By Döme Team Feeder botokhoz tartozó spiccek közül a zöld szín jelöli a light, lágy spiccet. A medium erősségű feeder spicc sárga színű. A legerősebb feeder spiccek piros színűek. Az összes feeder spicc első gyűrűje két talpas megtámasztást kapott, ezért stabil marad hosszú távon.

A Shimano spiccek három különböző erősségben kaphatóak, de azonos a színük.

A Manta spiccek lehetővé teszik a Manta EVO-XT botok spicceinek pótlását. Három különböző erősségi fokozatban találod meg a kínálatunkban. A jelölése unciában van megadva. Az erős, heavy spicc 4,0 oz jelöléssel kapható piros színben. A közepes, medium spicc 3,0 oz jelölésű. A leglágyabb light spicc 2,0 oz erősségű.

A Nevis spiccek három fajta erősségben találhatóak meg a kínálatunkban. A Nevis botokhoz tartozó spiccek közül a zöld szín jelöli a light, lágy spiccet. A medium erősségű feeder spicc narancssárga színű. A legerősebb feeder spiccek piros színűek. Az összes feeder spicc első gyűrűje két talpas megtámasztást kapott, ezért stabil marad hosszú távon.

A Matrix spiccek lehetővé teszik a Matrix Horizon feeder botok spicceinek pótlását. A kínálatunkban 1,0 oz és 1,5 oz erősségű rezgőspicc található piros színben.

A Serie Walter spiccek elérhetőek kínálatunkban a népszerű World Champion II Feederek botokhoz. Három fajta erősség közül lehet választani. Az 5,0 oz heavy és 4,0 oz medium erősségű spicc piros színben kapható. A 3,0 oz erősségű light spicc citromsárga színű.

Nem kell félned a szállítástól sem, hiszen kollegáink nagy hangsúlyt fektetnek a sérülésmentes csomagolásra. A kínálatunkban megtalálod a legtöbb horgászcikk gyártó által kínálta feeder spicceket. Bízunk benne mindenki talál számára alkalmas feeder spiccet a Halcatraz horgász webáruház kínálatában.

Mutass többet
Találatok száma: 106
Lista szűrése