Elektromos kapásjelző szettek

Az elektromos kapásjelző szettek igazán jó szolgálatot tehetnek egy napos, vagy több napos horgászat során. A használatuk könnyen elsajátítható. Megegyeznek a funkciók a hagyományos elektromos kapásjelzőkével, azonban kiegészül egy rádiós adóvevővel. Ez a rádiós vevőegység kapja a  jelet az elektromos kapásjelzőktől. Kapás esetén nem csak a kapásjelző fog jelezni, hanem a rádiós vevőegység is. A rádió mindig a zsebedben lehet, miközben nem tudsz figyelni a botjaidra. Az elektromos kapásjelző szettek hatótávja 100-200 méter közé tehető. Vannak olyan prémium minőségű kapásjelző szettek, amelyek e felett is küldenek jelet. Fontos tudni, hogy a domborzati viszonyoktól nagyban függ a jel adás-vétel. Amennyiben a tábor és a botok között van egy gát erősen le fog csökkeni a hatótávolság. Próbáld meg mindig sík terepen megépíteni a horgászhelyed. Hasznos eszköz a bojlis pontyozó horgászathoz!

A Halcatraz horgász webáruház kínálatában többféle márkájú kapásjelző szett közül tudsz választani. Megtalálhatóak a legnépszerűbb gyártók termékei széles választékban.

Carp Academy kapásjelző szett

A legnépszerűbb elektromos kapásjelző szettek a Carp Academy kínálatában szerepelnek. A Carp Academy kapásjelző szettek elérhetőek már 20.000 forint alatt 2+1 botos kivitelben. A belpő szintű modell a Flash kapásjelző szett. Amennyiben megelégszel a hangerő és hangszín állítási lehetőséggel tökéletesen megállja a helyét.
A legtöbb Carp Academy elektromos kapásjelző szett 9 voltos elemmel üzemel. Ez lehetővé teszi a hosszú élettartamú elem felhasználást. A Carp Academy kapásjelzők között megtalálod a népszerű Pulsar, és Detect típusúakat. Funkciókban megegyeznek, hiszen már lehet állítani az érzékenységet. A Pulsar esetében tekerő a Detect jelzőnél gombok segítségével. Hasznos lehet, ha fúj a szél. Nem fog minden szélfúvásra jelezni, így nem lesz kellemetlen a horgászat szeles időben sem. 
A Carp Academy Thunder és V-Head jelzők kifejezetten kedvelt típusok a horgászok körében. 2+1, 3+1 és 4+1 botos kivitelben vannak a forgalomban. Mellettük szól a megbízható technika és az időtálló dizájn. Képesek megkülönböztetni különböző hanggal az ejtős és a húzós kapást. 
A Carp Academy elektromos kapásjelző szettek csúcsa a Mojo fantázianevet kapta. Ezekben a kapásjelző szettekben minden benne van, amire szükséged lehet. Ejtős-húzós kapás megkülönböztetést természetesen tudja. A rádión keresztül lehetőség van a kapásjelző hangerejének, érzékenységének és hangszínének állítására. Mindez anélkül, hogy a kapásjelzőkön bármit meg kellene nyomni. Elég a rádiós vevőegységen keresztül beállítani a kívánt pozíciót.

Prologic elektromos kapásjelző szett

A Prologic elektromos kapásjelzők terén bőséges választék áll rendelkezésedre. A legjobb árfekvésű modell a Prologic Bat+ elektromos kapásjelző szett. Elegáns megjelenése mellett megbízható típusról tett tanúbizonyságot. Praktikus plasztik tok jár minden kapásjelzőhöz. Kifejezetten népszerűek a limitált kiadású kék színű jelzőszettek. A Prologic elektromos kapásjelzők legnagyobb durranása a K3 típusú jelző. Kompakt mérete miatt rögtön a horgászok szívébe lopta magát. Ha hosszú távra tervezel vele, biztosan hű társad lesz a pontyhorgászatban. A kínálatunkban megtalálod a Prologic SMX WTS elektromos kapásjelzőket különböző színválasztékban. A Prologic mindig próbál újítani rajtuk egy-egy limitált kiadású szettel. 

Fox elektromos kapásjelző szett

A Fox elektromos kapásjelző szettek fogalommá váltak a bojlis horgászok körében. Prémium minőségű kapásjelzőkről van szó. Különleges hangszínnel vannak felvértezve, amit egyszerűen nem lehet összekeverni mással. 2019-es megjelenése óta a Fox Micron MX jelzők töretlenül tartják a top eladásainkat. Nem hiába, hiszen nagyon jól árazott, mégis a Foxtól megszokott minőségű elektromos kapásjelzőről van szó. Aki valóban felső kategóriás Fox kapásjelző szettet akar vásárolni, annak az RX+ jelzőt ajánljuk. A legmodernebb technika került bele. A nagy sikerű NTX-R kapásjelző szettet váltotta le a megjelenésével. Azok a bojlis horgászok, akik használták elégedettek a mai napig. Ezzel sem lesz másként!

Delkim kapásjelző szett

Nem hagyhatjuk ki az elektromos kapásjelzők csúcsát a Delkimet. Ha valaki tud elektromos kapásjelzőt gyártani, akkor azok ők. Tudtad, hogy az első elektromos kapásjelző a Delkimnek köszönhető? Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és óriásit fejlődött a technológia. A Delkim kapásjelzők szetteket kedved szerint állíthatod össze. Külön kell kiválasztani, hogy milyen színű jelzőt szeretnél. A Delkim TXI-D jelzők a megszokottak szerint digitális jelfeldolgozással működnek. Nem tud benne letapadni a görgő, hiszen nincs is benne.

Jó tanácsként szeretnénk felhívni a figyelmed az elektromos kapásjelző szettek horgászat után történő tárolására.

  1. Használat után mindig vedd ki belőle az elemet!
  2. Használat után ne zárd be a tároló dobozba a jelzőt!

Amikor hazaérsz, nyisd ki a kapásjelződ dobozát. Hagyd kicsit száradni, hiába vízállók. A kapásjelző görgőjén keresztül juthat be víz a kapásjelző belsejébe. Az elektromosság és a víz sajnos nem barátok, ezért zárt állapotban oxidáció léphet fel. Ez vonatkozik a prémium minőségű jelzőszettekre is.

Gyártó/Forgalmazó:

Black Cat - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14

by Döme Team Feeder - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Carp Academy - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Carp Expert/Kamasaki - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

MadCat - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Carp Spirit - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Cormoran - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Delkim - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Korum - Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Preston Innovations -  Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Prologic - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Wolf - Wolf International BV, Hollandia,  8253 PA Dronten, De Gouwe u.35

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A kapás jelzésére szolgál, hanggal. A mechanikus kapásjelző az elektromos kapásjelző görgőén tartja a főzsinórt, mely kapás esetén elmozdul. Ez az elmozdulás adja a jelet a hangszóró vezérlésére.

A jelző rádiója jelet küld az összehangolt vevőnek, így ha a horgászhelyünket el is hagytuk, a vevő jelzi számunkra  akapást. Hatótávolság 200 méter, de a tereptárgyak, a pára, az elem töltöttsége csökkenti ezt a távolságot.

Az elektromos kapásjelzők mérsékelten vízállóak, de horgászat befejeztével 24 órás száradás ajánlott. Esős időben a száradás ideéig az elemeket távolítsa el. A használandó elemk kódját az elemtartóban vagy annak fedelén jelzi a gyártó. Kérjük figyeljen arra, ha nem használja, az elemeket távolítsa el a készülékből.

Elektromos kapásjelzők anyaga: Fém és műanyag

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Tárolása: száraz helyen tárolja

Mutass többet
Találatok száma: 128
Lista szűrése