-22%

Carp Academy Endless 2+1 db Elektromos Kapásjelző Szett Sátorlámpával - Rádiós Kapásjelző Készlet

53 990,00 Ft / Csom
Akciós ár:
41 990,00 Ft / Csom
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. január 8. és 2024. április 3. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Carp Academy Endless 2+1 db Elektromos Kapásjelző Szett Sátorlámpával - Rádiós Kapásjelző Készlet
Lopásvédővel és akkufeszültségmérővel ellátott strapabíró készülék! Alacsony áramfelvétel, nagyméretű jelző LED és modern kivitel jellemzi ezt a remek kapásjelzőt, számos beállítási lehetőséggel. Kapás utánjelzéssel, 150-300 m-es hatótávolsággal. A kapásjelző és a vevőegység hátsó reteszébe helyezzen el egy 9V-os tartós elemet a polaritásnak megfelelően. Be- és kikapcsolás: A V-gomb 2 mp-ig történő lenyomásával. A készüléken a funkciólámpa (bal oldali LED) felvillan, majd hangjelzés hallható.
Hangerő szabályozása: A V-gomb megnyomásával hat szinten változtatható a hangerő. A maximális hangerő elérését követően a készülék a néma tartományba ugrik vissza. A készülék néma üzemmódban is küld jelet a kapásról a vevőegységnek. A vevőegység automatikusan fogadja az adóegységeken beállított hangszínt.
Hangszín változtatása: A T-gomb megnyomásával hét különböző hangszín állítható. Érzékenység: Az S-gomb megnyomásával négy különböző érzékenység állítható, melynek szintjét különböző hosszúságú jelzések mutatnak. A legalacsonyabb érzékenységhez a legrövidebb jelzés társul. 30 mp-es néma üzemmód: Tartsa lenyomva 2 mp-ig az S-gombot.
Éjszakai fény: A T-gomb 2 mp-ig történő megnyomásával lehet be- és kikapcsolni. A jelzőfény színét az az adóegység határozza meg. A készüléken a funkció lámpa ötször felvillan, ha az akkumulátor névleges feszültsége túl alacsony.
Vevőegység: Rezgő mód: A rezgő gomb megnyomásával. Az M-gomb 2 mp-ig történő megnyomásával lehet be- és kikapcsolni az éjszakai fényt. Az M-gomb megnyomásával ellenőrizheti, hogy melyik színű adóegysége jelzett kapást legutóbb.
Újrakódolás: Az adóegységek frekvenciájának újbóli azonosításához nyomja 2 mp-ig az S-gombot. A sorban felvillanó piros-zöld-kék és sárga lámpákhoz az adóegységek mágneskerekét forgatva tudja összehangolni a készülékeket.
A készülék speciális riasztásra képes, ha a kapásjelzőktől abnormális üzenetet kap (lopási kísérlet)
A sátorlámpa működése: A lámpatest hátsó reteszébe helyezzen el három darab AAA tartós elemet a polaritásnak megfelelően. A be- és kikapcsoláshoz nyomja meg az ON/OFF gombot hosszan.
A lámpa LED világítása a kapásjelzőktől függetlenül is be- és kikapcsolhatóak a LED ON/OFF gomb megnyomásával. A Brightness gomb segítségével négy különböző erősségű lámpafény állítható be.
A V-gomb megnyomásával hat különböző szinten változtatható a kapásjelző hangerő. Delay Time megnyomásával hat különböző szinten állítható a kapásutánjelzés villogása. Segítségével megtudhatjuk, hogy melyik színű kapásjelző adott le legutóbb jelzést.
  • A készülék speciális riasztásra képes, ha a kapásjelzőktől abnormális üzenetet kap (lopási kísérlet)
  • Vízálló
  • Hangerő (db): 6
  • Hangszín (db): 7
  • Érzékenység (db): 4
  • Áramforrás: 9V
  • Néma üzemmód
  • Ejtőskapás jelzés
  • Éjszakai fény
  • Swinger csatlakozás

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
carp-academy-126-20220406112547 Gyártó Carp Academy
extrem-akciok-258-20220923123156 Legnépszerűbb termékeink Extrém Akciók
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!