7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
190Ft Ft89990
Hossz (m)
(1)
(1)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Academy

Magyarország egyik legismertebb horgászcikk márkája a Carp Academy. Nem hiába! A márka kiváló  minőségű, praktikus horgászfelszereléseket kínál a horgászat szerelmeseinek. Magyarországi cégről van szó, ezért teljesen képbe van a fejlesztő csapat a hazai igényekkel. A horgászfelszereléseit versenyképes áron, kifejezetten jó ár-érték aránnyal dobja a piacra. Szinte minden horgász számára megfizethető. Találhatunk a kínálatban belépő szintű horgászfelszereléseket, de a felső kategóriát is megtaláljuk a márka kínálatában. A Carp Academy horgászcuccok kifejezetten a pontyozó bojlis horgászoknak készülnek. A cégcsoport finomszerelékes, feeder horgászok számára készülő termékeket a Nevis hozza el a horgászboltokba. A Carp Academy termékek sikere a sokszínűségében rejlik. Óriási a termékpaletta, így könnyű kiválasztani a megfelelő horgászfelszerelést. A Halcatraz Horgászcentrum horgászáruházban megnyitás óta dominálnak a Carp Academy termékek. A Halcatraz Horgász Webáruház sem maradhatott Carp Academy márka nélkül. A kínálatunk teljes mértékben lefedi a horgászathoz szükséges termékek listáját. 

A bojlis szerelékek összeállításához fontos zsinórok, előkezsinórok, leadcore zsinórok teljes választékban elérhetőek. A márka palettáján széles körben találunk kapcsokat, forgókat illetve a bojli rögzítéshez szükséges csalitüskéket. A Carp Academy fejlesztői gondoltak a különböző típusú, minőségű fűzőtűk piacra dobására. Véleményem szerint, a legtöbb fűzőtű és csalifúró a Carp Academy kínálatában található. De ne csak az aprócikkekről essen szó!

A Nevis orsók óriási fejlődésen mentek keresztül pozitív irányba. Tapintását tekintve megfelel a legnevesebb orsógyártók alapanyagaihoz. Kézbe véve, megtekerve sima futás és precíz zsinórkép jellemzi a Nevis pontyozó orsóit. 

A pontyozó horgász szett fő tartozéka a bojlis merítő. Ebben az esetben nagyon fontos a megfelelő méret a halak védelme szempontjából. A legtöbb horgásztavon alapvető elvárás az 1x1 méteres bojlis merítőszák. Az apró méretű lyukosztás külünösen fontos a halak pikkelye és bőre védelmének szempontjából. A Carp Academy számos bojlis merítőszákot dob piacra, amelyek megfelelnek a legfontosabb elvárásoknak. A bojlis merítőhöz megfelelő merítőnyél szükséges. Ezek a merítők erősek, de mégis könnyűek. A menetek szabványosak, ami kompatibilissé teszi bármely másik horgász merítőfejhez is.

A bojlis horgász szett összeállításához szükséges a megbízható elektromos kapásjelző, avagy elektromos kapásjelző szett. A Carp Academy kínálatában található a legszélesebb választék a horgász webáruház kínálatában. Megtalálhatóak az egyszerű, d emégis megbízható elektromos kapásjelzők mindössze pár ezer forintért. Azok a horgászok, akik több napot töltenek a vízparton sátorban, vagy faházban, ők választhatnak a népszerű rádiós kapásjelző szettek közül. Szeretném kiemelni a Mojo kapásjelző szettet, ami a piac egyik legsokoldalúbb jelzője. A távirányító segítségével lehet állítani a kapásjelzők hangját, hangszínét és érzékenységét. Óriási előnyt jelent, ha fúj a szél és hideg van. Nem kell elhagyni a meleg sátrat, vagy faházat és állíthatunk az érzékenységen, ha a szél hatására jelezni kezd a kapásjelző.

A pontyozó szett összeállításakor nem szabad figyelmen kívül hagyni a megfelelő bottartó állványt, azaz rodpodot. A Carp Academy termékei között nagy választékban találunk rodpodokat. Megtalálható a kezdő horgászok számára javasolt egyszerűbb 2-3 bot tárolására alkalmas állvány. A komoly bojlis horgászok legkedveltebb bottartó állványa a Grizzly névre keresztelt rodpod. Nem hiába kapta ezt a nevet. 5 darab horgászbot tárolására alkalmas, dönthető rodpod, ami a piacon az egyik legstabilabb kivitel. Bátran merjük ajánlani a profi horgászoknak is.

A Carp Academy termékeket keressétek a Halcatraz online horgászbolt kínálatában. Minden elérhető típust raktárkészleten tartunk és 2 munkanapon belül kiszállítunk. A minőségére nem lehet panasz, mert mi saját magunk is jó néhány horgászfelszerelést használunk a márka kínálatából.

 
Mutass többet
Találatok száma: 352