Szűrők
Bruttó ár
289Ft Ft99991
Akciós / Új
(62)
(23)
Bottáska hossz
cm (1)
cm (1)
cm (1)
Csapágyszám
(2)
(4)
(1)
Fékrendszer, Típus
(5)
(1)
(4)
Gyártó
(648)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(2)
(4)
(1)
(2)
(1)
Hossz (m)
(2)
(8)
(9)
Legnépszerűbb termékeink
(18)
(3)
Méret
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
(1)
(2)
Pótdobok száma
(3)
Raktáron
(423)
(225)
Tagok száma
2 3
Átmérő
mm (1)
mm (2)
mm (6)
mm (6)
mm (7)
mm (6)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Áttétel
(2)
(4)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Academy

Magyarország egyik legismertebb horgászcikk márkája a Carp Academy. Nem hiába! A márka kiváló  minőségű, praktikus horgászfelszereléseket kínál a horgászat szerelmeseinek. Magyarországi cégről van szó, ezért teljesen képbe van a fejlesztő csapat a hazai igényekkel. A horgászfelszereléseit versenyképes áron, kifejezetten jó ár-érték aránnyal dobja a piacra. Szinte minden horgász számára megfizethető. Találhatunk a kínálatban belépő szintű horgászfelszereléseket, de a felső kategóriát is megtaláljuk a márka kínálatában. A Carp Academy horgászcuccok kifejezetten a pontyozó bojlis horgászoknak készülnek. A cégcsoport finomszerelékes, feeder horgászok számára készülő termékeket a Nevis hozza el a horgászboltokba. A Carp Academy termékek sikere a sokszínűségében rejlik. Óriási a termékpaletta, így könnyű kiválasztani a megfelelő horgászfelszerelést. A Halcatraz Horgászcentrum horgászáruházban megnyitás óta dominálnak a Carp Academy termékek. A Halcatraz Horgász Webáruház sem maradhatott Carp Academy márka nélkül. A kínálatunk teljes mértékben lefedi a horgászathoz szükséges termékek listáját. 

A bojlis szerelékek összeállításához fontos zsinórok, előkezsinórok, leadcore zsinórok teljes választékban elérhetőek. A márka palettáján széles körben találunk kapcsokat, forgókat illetve a bojli rögzítéshez szükséges csalitüskéket. A Carp Academy fejlesztői gondoltak a különböző típusú, minőségű fűzőtűk piacra dobására. Véleményem szerint, a legtöbb fűzőtű és csalifúró a Carp Academy kínálatában található. De ne csak az aprócikkekről essen szó!

A Nevis orsók óriási fejlődésen mentek keresztül pozitív irányba. Tapintását tekintve megfelel a legnevesebb orsógyártók alapanyagaihoz. Kézbe véve, megtekerve sima futás és precíz zsinórkép jellemzi a Nevis pontyozó orsóit. 

A pontyozó horgász szett fő tartozéka a bojlis merítő. Ebben az esetben nagyon fontos a megfelelő méret a halak védelme szempontjából. A legtöbb horgásztavon alapvető elvárás az 1x1 méteres bojlis merítőszák. Az apró méretű lyukosztás külünösen fontos a halak pikkelye és bőre védelmének szempontjából. A Carp Academy számos bojlis merítőszákot dob piacra, amelyek megfelelnek a legfontosabb elvárásoknak. A bojlis merítőhöz megfelelő merítőnyél szükséges. Ezek a merítők erősek, de mégis könnyűek. A menetek szabványosak, ami kompatibilissé teszi bármely másik horgász merítőfejhez is.

A bojlis horgász szett összeállításához szükséges a megbízható elektromos kapásjelző, avagy elektromos kapásjelző szett. A Carp Academy kínálatában található a legszélesebb választék a horgász webáruház kínálatában. Megtalálhatóak az egyszerű, d emégis megbízható elektromos kapásjelzők mindössze pár ezer forintért. Azok a horgászok, akik több napot töltenek a vízparton sátorban, vagy faházban, ők választhatnak a népszerű rádiós kapásjelző szettek közül. Szeretném kiemelni a Mojo kapásjelző szettet, ami a piac egyik legsokoldalúbb jelzője. A távirányító segítségével lehet állítani a kapásjelzők hangját, hangszínét és érzékenységét. Óriási előnyt jelent, ha fúj a szél és hideg van. Nem kell elhagyni a meleg sátrat, vagy faházat és állíthatunk az érzékenységen, ha a szél hatására jelezni kezd a kapásjelző.

A pontyozó szett összeállításakor nem szabad figyelmen kívül hagyni a megfelelő bottartó állványt, azaz rodpodot. A Carp Academy termékei között nagy választékban találunk rodpodokat. Megtalálható a kezdő horgászok számára javasolt egyszerűbb 2-3 bot tárolására alkalmas állvány. A komoly bojlis horgászok legkedveltebb bottartó állványa a Grizzly névre keresztelt rodpod. Nem hiába kapta ezt a nevet. 5 darab horgászbot tárolására alkalmas, dönthető rodpod, ami a piacon az egyik legstabilabb kivitel. Bátran merjük ajánlani a profi horgászoknak is.

A Carp Academy termékeket keressétek a Halcatraz online horgászbolt kínálatában. Minden elérhető típust raktárkészleten tartunk és 2 munkanapon belül kiszállítunk. A minőségére nem lehet panasz, mert mi saját magunk is jó néhány horgászfelszerelést használunk a márka kínálatából.

 
Mutass többet
Találatok száma: 644 + 4 rejtett
Lista szűrése