9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
1389Ft Ft110991
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(2)
(8)
(4)
(1)
(7)
(2)
(2)
(20)
(3)
(2)
(3)
Raktáron
(24)
(32)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Elektromos kapásjelzők

Az elektromos kapásjelzők térhódítása hihetetlenül leegyszerűsíti a horgászatot. Sokkal kevesebb odafigyelés mellett lehetünk eredményesek az elektromos kapásjelzők használatával. Érdemes alkalmazni, ha horgászat során szeretnénk pihenni vagy főzni. Az éjszakai horgászat szinte lehetetlenek elektromos kapásjelzők nélkül. Szeretnénk bemutatni, hogy milyen típusú elektromos kapásjelzők közül választhatsz a horgász webáruházunkban.

Elektromos kapásjelzők fenekező módszerhez bojlis bothoz

A Halcatraz online horgász webáruház kínálatában megtalálod a forgalomban kapható összes Carp Academy elektromos kapásjelzőt. Kifejezetten megbízható típusok, szinte nulla meghibásodással rendelkeznek. Az elektromos kapásjelzőik a legjobb ár-érték arányú termékek közé sorolható. A legtöbb jelző tudja az érzékenység, hangszín és az érzékenység állítását. Ezek közül a Carp Academy elektromos kapásjelzők közül választhatsz: Flash, Detect, V-Head, Mojo. Az elektromos kapásjelzőink között népszerű Carp Zoom és Prologic jelzőket is találsz.

Botra szerelhető elektromos kapásjelző

A Carp Zoom botra szerelhető elektromos kapásjelzője ideális választás a feeder botos horgászmódszer kedvelői számára. Az éjszakai horgászatokhoz ajánljuk elsősorban. Hangjelzéssel és fényekkel jelzi a kapást. Használata roppant egyszerű, a zsinórt vezessük át a zsinórtartó bütykök között, amit egy rugó feszít. Kapás esetén hang és fényjelzés is lesz, sőt az irányfény 20 mp-ig világít, így pontosan tudjuk, hogy melyik botunkon volt a kapás. Nem csak feeder módszerhez ajánljuk, hiszen bármilyen fenekező módszerhez ideális.

Elektromos kapásjelző feeder bothoz

A By Döme Team Feeder elektromos kapásjelző szinte berobbant a horgász piacra. A feeder kapásjelző kialakítása, formája pont olyan, mint a leggyakrabban használt feeder fejeké. Nappal be sem kell kapcsolni és használatával attól sem kell tartani, hogy a leghevesebben kapó hal berántja a vízbe a botot. Az aszimmetrikus kialakítás garantáltan meggátolja ezt. Ha eltávolodunk botjainktól, vagy ha ránk sötétedik, akkor értékelődik fel a hasznos kis eszköz. Több különböző hangszínen és hangerővel képes a kapást jelezni. A hátoldalon van egy erős fényű LED, amely megvilágítja a feeder spiccét.

Rádiós elektromos kapásjelzők

Minden Fox elektromos kapásjelzőt megtalálsz a webáruházunkban. Ezek a Fox kapásjelzők feltaníthatók a rádiós kapásjelzőikhez. Akkor érdemes ilyen egyedülálló Fox kapásjelzőt venned, ha már van egy meglévő elektromos kapásjelző szetted és bővíteni szeretnéd. A Delkim elektromos kapásjelzőket kedved szerint állíthatod össze. Érdemes megvenni hozzá a rádiós adóvevőt, hogy működjön elektromos kapásjelző szettként. Jó tanácsként szeretnénk felhívni a figyelmed az elektromos kapásjelzők horgászat után történő tárolására.

  1. Használat után mindig vedd ki belőle az elemet!
  2. Használat után ne zárd be a táskádba, horgász dobozodba!

Amikor hazaérsz hagyd kicsit száradni, hiába vízálló kapásjelzőkről van szó. A kapásjelző görgőjén keresztül juthat be víz a kapásjelző belsejébe. Az elektromosság és a víz sajnos nem barátok, ezért zárt állapotban oxidáció léphet fel. Ez vonatkozik a prémium minőségű jelzőszettekre is. 

Bízunk benne, hogy megtalálod a megfelelő elektromos kapásjelzőt a horgász webáruházunk kínálatában.

Mutass többet
Találatok száma: 56