Szűrők
Bruttó ár
2388Ft Ft9191
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(23)
(1)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
Raktáron
(8)
(21)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Spirit előkezsinór


A Carp Spirit márka számos előkezsinórt kínál a horgászoknak. Minden terephez, módszerhez, körülményhez találhatunk megfelelő változatot, jellemzően több színben és eltérő átmérőben. Ezekről az előkezsinórokról általánosságban elmondható az, ami a Carp Spirit termékeket jellemzi: a magas minőség. Zsinórnál, előkezsinórnál ez kifejezetten fontos, mivel nagyon sok esetben ez a felszerelésünk leggyengébb láncszeme, és az utolsó egy-két méteren pedig valóban sok múlik. Nem mindegy tehát, hogy milyen minőségű terméket választunk, amikor előkezsinórt keresünk.

A Carp Spirit Ballistic akkor lehet jó választás, ha a mederfenék igen akadós és egy lágy, könnyű, de mégis erős előkére van szükség. Ultra magas kopásállóság jellemzi, és tökéletes lehet akár rakétázáshoz (Spod) vagy bójázáshoz (Marker) is.

A Carp Spirit Camo Skin egy bevonatos előkezsinór, melynek különlegességét az adja, hogy a középen futó szál egy merev fluorocarbon. Ez van körbefonva egy zöld színű dyneema réteggel, amely a szükséges hosszban könnyedén lehámozható, majd elkészíthető a végszerelék.

A beszédes elevezésű Carp Spirit Kameleon Coated egy lágy, bevonatos előkezsinór. Kopásálló bevonatának köszönhetően bizonyos mértékben megakadályozza a gubancolódást is, deformálódás esetén pedig gőz fölött, vagy akár ujjal végighúzva is kiegyenesíthető.

Vízinövényekkel benőtt vagy kavicsos meder esetén használhatjuk a Carp Spirit ólombetétes előkezsinórját, amely nem más, mint a Carp Spirit Gravity SSL. Az SSL a Super Soft Leadcore rövidítése, amely a tömör, de ultra lágy ólombetétre utal, amely így tökéletesen képes a meder alján felfeküdni.

Tiszta mederfenék esetén ajánlatos használni a Carp Spirit Combi Stiff Coated változatot, amely egy szintén bevonatos, hámozható, de kifejezetten merev előkezsinór. Ehhez érdemes beszerezni egy hámozó szerszámot.

Bevonat vagy betét nélküli, önmagában, lassan süllyedő előkezsinór a Carp Spirit Herculine változat. Rendkívül lágy és hajlékony, bármilyen hagyományos pontyozó végszerelék megköthető vele.

Gyorsan süllyedő, fonott előkezsinór a Carp Spirit Re-Action. Ez egy igen magas kopásállósággal bíró, dyneema és poliészter szálakból font előkezsinór, igazán nehéz terepre, de kifejezetten ajánlott PVA szerelék elkészítéséhez is.

Látható, hogy a Carp Spirit igen széles palettával rendelkezik előkezsinórok terén, agy bármilyen módszerrel is eredünk a pontyok nyomába, megtaláljuk a megfelelőt.

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 29
Lista szűrése