Szűrők
Bruttó ár
16988Ft Ft87991
Akciós / Új
(6)
Csapágyszám
(11)
(2)
(3)
(3)
(1)
(1)
Fékrendszer, Típus
(15)
(1)
(1)
(7)
Gyártó
(22)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
(1)
Méret
(2)
(9)
(3)
(8)
(1)
Pótdob anyaga
(2)
(1)
(4)
Pótdobok száma
(8)
(6)
(1)
Raktáron
(5)
(18)
Áttétel
(2)
(2)
(13)
(2)
(4)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Okuma távdobó orsó

Az Okuma termékei híresek a megbízható, hosszú távon jól működő, elnyűhetetlen orsókról. Elég megnézni az Okuma Longbow termékcsaládot, ami 20 éven keresztül változatlanul jó minőségű orsócsalád. A mai napig forgalomban van és megfelel a jelenlegi piaci igényeknek. A termékek fejlesztése folyamatos az Okuma tervezői számára. Felmérik az aktuális piaci igényeket, és annak megfelelően készítik el az újdonságokat. Az Okuma jelenleg kapható távdobó orsói kifejezetten alkalmasak a magyar piacon való részvételre. Az, hogy melyik a legjobb távdobó orsó jelenleg az Okuma kínálatában nem egyértelmű. Mindegyik jó. Döntsön az, hogy milyen felhasználási módon fogod használni.

Az Okuma távdobó orsói közül a belépő szintű modell a Custom Black orsócsalád. Elegáns fekete színben kerül forgalomba. Elérhető 60-as és 80-as dobmérettel. A 60-as méretű Custom Black orsót 3,60 méteres bojlis bothoz ajánljuk. A 80-as nagyobb méretű orsó ideális választás távdobó bojlis 3,90 méteres horgászbothoz. Az Okuma Custom Black orsókban népszerű letapadás mentes gyorsfékkel találkozhatsz. Újdonság volt a megjelenésekor ebben a kategóriában a gyorsfék, hiszen 20 ezer forint alatti termékről van szó. Az évek alatt és az eladásokat tekintve kiállta az idő próbáját. Abszolút hibamentesen üzemelnek a horgászok szerint. Előny, hogy grafit pótdob is jár az orsóhoz gyárilag. Emiatt könnyedén és pontosan feltölthető a kellő mennyiségű zsinórral. 
A kompakt távdobó orsók piaca nem túl széles. Méretét tekintve az 5500-as Shimano Ultegrához lehet a legjobban hasonlítani ezeket a távdobó orsókat. Ide sorolható az Okuma Inception 6000 típusú távdobó orsó. Erről az orsóról első pillantásra nem biztos, hogy a távdobó jelleg jut eszedbe. De mégis az! Kifejezetten távdobó a dobjának a kialakítása, ami lehetővé teszi a zsinór könnyed lefutását a dobról. Lassú dobemelőrendszer került az orsóba, ami gondoskodik a precíz zsinórképről. Sok horgász szereti alkalmazni a zsinórklipszet, ami ennél a típusnál fémből készült a tartósság jegyében. Természetesen a kor elvárásainak megfelelően letapadás mentes gyorsfék került az orsóba. Érdemes ezt választani távdobó feeder bothoz, vagy 3,60 méteres bojlis felszereléshez. A kínálatunkban megtalálható kék dizájnnal, apróbb módosításokkal az Okuma Rockaway típusú orsó. Milyen távdobó orsót ajánljunk 3,90 méteres bojlis bothoz? Könnyű a döntés, ha Okuma orsót szeretnél. Az Okuma 8K távdobó orsó erre a legjobb választás. Hihetetlen mennyiségű darabot értékesítettünk belőle. Nem csoda, hiszen 30 ezer forintos listaárához képest nagyon sokat nyújt. Lehengerlő a dizájn, kellemes megérinteni a felhasznált anyagokat. A rózsafa hajtókargomb stílusos orsóvá teszi. Elengedhetetlen a pontosan állítható gyorsfékrendszer, hiszen ezzel elhagyható a nyeletőfék használata. Az orsó belsejében csigatengelyes lassított dobemelés dolgozik, ezért lesz meghökkentően precíz a zsinórképe. Imádni fogják a pontyhorgászok, hiszen 108 cm zsinórt képes behúzni egy hajtókar fordulat alatt. Gyárilag nem jár hozzá pótdob, de külön megvásárolható. Elérhető a Halcatraz online horgász webáruház kínálatában mély és a gyáritól sekélyebb fém pótdob.

A másik lehetséges alternatíva az Okuma T-Rex távdobó orsó. 2019-ben került bemutatásra Magyarországon. Egy csapásra a bojlis horgászok kedvencévé vált. Minden pozitív tulajdonság megtalálható benne, mint a 8K-ban. Egy dologban viszont jobb tőle. Mindössze 580 gramm az orsó súlya, ami ebben a kategóriában kifejezetten kevésnek mondható. Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra leginkább alkalmas távdobó horgászfelszerelést.

Segítünk a választásban, ha elakadtál a döntésben. Vásárolj valós raktárkészletről, hiszen 2 munkanapon belül kézhez kapod a megrendelt horgászfelszerelést. További Okuma termékekért kattintson a linkre.

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.

A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.

Nedves törlőkendővel tisztítsa!

Kérjük ne szedje szét hiba esetén!

Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!

Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!

A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!

Mutass többet
Találatok száma: 23
Lista szűrése