7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Okuma nyeletőfékes orsók

A gyorsfékes orsók megjelenésével egyre jobban háttérbe szorulnak a nyeletőfékes orsók. De aki már hosszú évek óta horgászik, az marad a jól bevált megszokott nyeletőfékes orsóknál. Hatalmas előnyük, hogy egyetlen kattintással be és ki lehet őket kapcsolni. Az Okuma régóta gyárt nyeletőfékes orsókat hatalmas sikerrel. Online horgászboltunkban a belépő szintű orsója az Okuma Carbonite XP BF 55 CBF-155a. Elsőfékkel rendelkezik, amely kiegészül egy pontosan állítható nyeletőfék rendszerrel. Quick-set tűgörgős visszaforgás gátlóval látták el a mérnökök. RESII számítógéppel tervezett és kiegyensúlyozott rotor biztosítja az Okumától megszokott minőséget. A sima futásért 1 darab rozsdamentes acélcsapágy gondoskodik. Az orsóra grafit dob került. A Hydro block vízálló féktömítés garantálja a hosszú élettartamot. Említésre méltó még az Okuma Ceymar BF CMBF nyeletőfékes orsó. Precíz első fék, automatikusan átváltó nyeletőfék rendszerrel rendelkezik. A sima futásról 2+1 rozsdamentes acélcsapágy gondoskodik, amely korrózióálló grafit házban helyezkedik el. Quick-set tűgörgős visszaforgás gátló rendszerrel látták el a mérnökök és precíziós bronz csiga rejlik benne. Az orsóhoz jár egy grafit pótdob is.

Ha matchezés, akkor ki nem hagyható a Carbonite Match Baitfeeder CMB-340. Okuma Carbonite Match Baitfeeder CMB-340 precíz első fékkel rendelkezik, amely kiegészül egy pontosan állítható nyeletőfék rendszerrel. Az orsóra sekély alumínium dob került, illetve a doboz tartalmaz egy hagyományos grafit pótdobot. Even flow névre keresztelt zsinórvezető görgő gondoskodik a tökéletes zsinórképről. A női horgászokról sem felejtkezett el az Okuma és létrehozta az Lotus Baitfeeder LTB-6000 orsót. Az Okuma nagy figyelmet fordít a női horgászok kiszolgálására. Már korábban is létezett a kínálatban hölgyeknek szánt pergető orsó. 2019-től elérhető a nyeletőfékes pink színű Okuma orsó, ami remekül passzol a hölgyek horgászfelszereléséhez. A dizájn nem ment a technika rovására, mert a benne rejlő technika megállja a helyét egy hasonló kategóriájú nyeletőfékes orsóéval. 

Meghatározó orsója az Okumanak már a kezdetek óta az Okuma Longbow széria. 30-as mérettől egészen 90-es méretig megtalálható webshopunkban. Az Okuma Longbow egy rendkívül időtálló orsó, melynek szerkezetén évek óta nem változtattak megbízhatósága miatt. Sokoldalú orsó, mert a kisebb méretei ideálisak feeder és picker botokra. Az 50-es, 60-as mérete megfelel a pontyozó horgászathoz, a 65-ös méret bojlizáshoz, a 80-as mérete ideális harcsázáshoz. Az orsóban 5+1 db rozsdamentes acélcsapágy található, melyek biztosítják a hosszú élettartamot. Bármely méret mellett döntünk, egy tartós, jól használható, megbízható orsó tulajdonosai lehetünk. Következő lépcső az Okuma Aventa BF AB orsó. Több méretben megtalálható online horgászboltunkban. Rendkívüli ár-érték aránnyal rendelkezik. Az Aventa lassú dobemeléssel rendelkezik, amely tökéletes zsinórképet biztosít. Quick-set tűgörgős visszaforgás gátló rendszerrel látták el a mérnökök ezt a precíz orsót, és minden doboz tartalmaz egy alumínium pótdobot. Már bizonyította helyét a kínálatunkban és ezért itt sem hagyhatjuk ki az Okuma Axeon BF AXB. Az Okuma Axeon egy forradalmian új orsó a márka kínálatában. Az orsó fejlesztése során fontos szempontokat vettek igénybe a mérnökök: kiváló minőségű anyag használat, remek ár-érték arány, nyeletőfék, távdobó dob. Automatikusan átváltó nyeletőfék rendszerrel szerelték fel, amely minden ¼ fordulatnál finoman képes átváltani a nyeletőfék funkcióról előre beállított fő fékre. A doboz tartalmaz egy grafit pótdobot is az igények kielégítése érdekében. Végül a személyes kedvencem az Okuma LS-6K BR orsó. Nyújtott távdobó dobbal látták el a tervezők. A nyeletőfék mellé egy hihetetlen újításként a tervezők gyorsféket is raktak bele. Így egy rendkívül új orsó született és mégis nagyon sokfajta ember igényét elégítették ki. Korrózióálló grafit orsóházzal és esztergált alumínium dobbal kerül forgalomba. Maga a márka rengeteg nyeletőfékes orsót halmoz fel nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy válasszunk közülük.

Ha az Okuma termékek teljes skálájára kíváncsi, kattitson a linkre!

Mutass többet
Találatok száma: 0

Nincs találat.