Szűrők
Bruttó ár
11988Ft Ft28991
Akciós / Új
(13)
Csapágyszám
(6)
(3)
(5)
(2)
Fékrendszer, Típus
(2)
(14)
(2)
Gyártó
(19)
Legnépszerűbb termékeink
(8)
Méret
(3)
(2)
(5)
(3)
(5)
Pótdobok száma
(14)
Raktáron
(13)
(6)
Áttétel
(18)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

By Döme nyeletőfékes orsók

Döme Gábor neve kishazánkba már egybeforrt a minőséggel és a horgászattal. Termékpalettája rendkívül széles és jól megbízható. Folyamatosan bővül a hazai igények szerint. Folyamatos kapcsolatban van a fejlesztőivel és nagyon sok dolgot ő maga tervez és fejleszt ki. Orsói szinte minden igényeit kielégítenek. Akár kezdő, vagy akár profi horgászról beszélünk, mindenkinek akad a táskájában a palettáról egy-két termék. Orsói rendkívül sokrétűek. Akadnak köztük hagyományos elsőfékes orsók, találunk már modern nyeletőfékest és persze a gyorsfékes orsók sem maradhatnak ki a repertoárból.

Belépő szintű orsója a By Döme Team Feeder Fighter Carp LCS. Ez a széria 3 fajta méretben található meg online horgászboltunkban. A pici 4000-től a közepes 5000-en át az igazi nagy 6000-ig megtalálhatóak. Döme Gábor nevével fémjelzett orsócsalád 2016-ban került a piacra, amely feeder ponty horgászathoz lett kifejlesztve. A precíz első fék mellett megtalálható az orsóban az L.C.S. nyeletőfék rendszer, amely pontosan állítható és sima zsinóradagolást tesz lehetővé. A belső szerkezete kiváló műszaki tartalmat rejt egy elegáns fekete hybrid-grafit házba csomagolva. 3+1 rozsdamentes acélcsapágy garantálja a sima futást és tükrözi a kiváló műszaki adottságait. Az eladási adatok bizonyítják, hogy kategóriájában, mind minőségben egyedülálló orsóról van szó. Az orsóra alumíniumból készült sekély dob került, melynek döntött kialakítása miatt a zsinór könnyedén lefut.

Következő lépcső a By Döme Team Feeder Pearl Carp. Szintén 3 méretben került forgalomba:5000,5500 és 6000. A By Döme TEAM FEEDER orsócsalád egyike legújabb, 2018-ban forgalomba került tagja a Pearl Carp széria. Az orsó első fő-fékrendszere a hagyományos hosszú utas, precízen hangolható fékrendszer, amely 3 fordulattal zárható és nyitható teljesen. Az új Pearl Carp orsó különleges dizájnnal, fehér alapszínnel és fekete kiegészítő színekkel készül. A nyeletőfékerőt szintén a végén található tekerőgombbal lehet szabályozni. Ezen orsók dobján is, mint az összes By Döme TEAM FEEDER orsón 2 db zsinór klipsz található, amely kettő kiakasztást tesz lehetővé.

Személyes kedvencem az By Döme Team Feeder Master Carp LCS Pro. Zárt házas tűgörgős csapágy és csapágyazott zsinórvezető görgővel lett ellátva az orsó. Grafit-Hybrid orsótestet és hosszú élettartamú kevlár féklamellákat kapott. Zsinór-aláfutást gátló rendszert és acél felkapó kart kapott. Alumínium távdobó dobbal lett ellátva, amely eléggé sekély a feeder horgászok számára. Forgácsolt fém hajtókarral biztosították a problémamentességet. Könnyített és kiegyensúlyozott rotor különbözteti meg társaitól. Két fajta méretben került a forgalomba. Az 5000-res mérete 58mm dobátmérővel, míg az 5500-as mérete 63mm-es dobátmérőt kapott. Zászlós hajója jelen pillanatban az By Döme Team Feeder Long Cast LCS. Egyik fő ismérve a nagy átmérőjű dob, amelyről ellenállás nélkül tud leperegni a legerőteljesebb dobás során is a főzsinór, ráadásul a nagy dobátmérő sokkal kíméletesebb a főzsinórhoz is, nem töri azt meg, illetve sokkal kisebb a gubancveszély. A hosszú távon is megbízható, stabil működés érdekében csigás dobemelő szerkezet került az orsó belsejébe, amelyet csak a legjobb minőségű és nagy teherbírásra tervezett orsók kaphatnak meg. Az orsó tökéletes zsinórképét szintén ez a dobemelő rendszer garantálja. Az orsóban található két nagyon fontos további újítás is. Az egyik a rotor fék, mely nyitott felkapó karnál blokkolja a rotor elfordulását, megakadályozva ezzel a felkapó kar dobás közbeni, véletlen visszacsapódását, míg a másik a dob alatt található „gubanc gátló keret", amely meggátolja a főzsinór dob alá tekeredését. Sokkal finomabban hangolható, mint elődjének fékrendszere. A nyeletőféket az orsó hátsó részén lehet bekapcsolni, ekkor válik szabadonfutóvá.

A by Döme Team Feeder kínálat megtekinthető a linkre kattintva.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.

A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.

Nedves törlőkendővel tisztítsa!

Kérjük ne szedje szét hiba esetén!

Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!

Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!

A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!

Mutass többet
Találatok száma: 19
Lista szűrése