Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft154641
Akciós / Új
(125)
(5)
Csapágyszám
(6)
(9)
(9)
(2)
(8)
(3)
Fékrendszer, Típus
(19)
(2)
(14)
(2)
(5)
Gyártó
(473)
(2)
(4)
(1)
(8)
(1)
(4)
(9)
Hossz (m)
(6)
(8)
(1)
(13)
(2)
(24)
(1)
(1)
(23)
(2)
(8)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(35)
Méret
(8)
(3)
(12)
(5)
(12)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(1)
Pótdobok száma
(25)
(1)
Raktáron
(353)
(120)
Tagok száma
2 3
Átmérő
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (2)
mm (2)
mm (3)
mm (1)
mm (1)
mm (11)
mm (1)
mm (8)
mm (7)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
Áttétel
(37)
(2)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

By Döme Team Feeder

A Team Feeder termékek 2016-ban debütáltak, akkoriban 4 orsócsalád indította ezt a márkát. mára azonban annyira kiterjedtté és szélessé vált a repertoár, hogy gyakorlatilag  minden megtalálható a palettán. A főbb felszerelésektől a különféle kiegészítőkön át az egyéb segédeszközökig. Minden megtalálható a termékek között, ami a modern és stílusos feeder horgászathoz szükséges. 2019-ben jelentős bővülés történt. Számos olyan kollekció, valamint termékcsoport jelent, meg ami könnyebbé akarja tenni horgászok dolgát, vízparton töltött idejét. A method módszer népszerűsége töretlenül nő. Így kifejezetten ehhez a módszerhez a By Döme Team Feeder márka égisze alatt olyan eszközöket és kiegészítőket találhatunk, amelyekkel élvezetesebb a halfogás.  A remek, finomkezű horgászok kedvence, a Fine Carp bot és orsó széria. A kőkemény folyóvízi pontyozáshoz alkotott Big River botokig, mindent meg lehet találni a repertoárban. Az egyre szélesedő By Döme TEAM Feeder kollekció lendületesen fejlődik. A botok, orsók, táskák, darabosabb kiegészítők, aprócikkek mind-mind fellelhetőek már a kínálatban.
Termékcsaládjain belül nagy népszerűségnek örvendeznek a feeder botok. Végre megérkezett és kézbe vehető a Royal Method Carp botcsalád is, amely a paletta legkülönlegesebb feederbotjai.  Légies könnyedség, elképesztően vékony bottest és soha nem látott rugalmasság jellemzi. Mindehhez egy tökéletes görbületi ív és karakterisztika párosul. Az IMT-12 Power Carbon alapanyag kevlár hálós erősítéssel kellő alapot ad. Gyakorlatilag törhetetlenné téve így a botot. A vak is látja, hogy ezen nem hétköznapi gyűrűk kaptak helyet. Új fajta titán-króm gyűrűsort kapott, amik fele olyan nehezek és legalább dupla olyan élettartammal rendelkeznek. A finom, mégis rendkívül masszív gyűrűsor nem butítja el a botot, ellenkezőleg ez teszi egyedivé a piacon. Általában a család 3tagból épül fel, amelyhez 3db spicc jár különféle erősségben.
Web shopunkban bérelt helye van a kezdetektől a márkának. Szinte az egész palettát tartjuk a legnagyobb bottáskán keresztül a legapróbb kapocsig. Folyamatosan bővül így kedvezve a pontyhorgászatban jeleskedőknek. A bővülés eredménye az egyre komolyabb dolgok piacra dobása. Minőségben folyamatosan felfele haladnak és ki merem, jelenteni Magyarország legkeresettebb termékei mind innen kerülnek ki. Legyen szó itt orsóról vagy akár botról is. Mind a megfizethető és mégis zseniális használható kategóriába tartoznak.
Egyedi kapásjelzője teszi különlegessé a márkát. A kifejezetten a feederesek számára kialakított kapásjelző nagy népszerűségnek örvend. A feeder kapásjelző kialakítása, formája pont olyan, mint a leggyakrabban használt feeder fejeké. Így fényes nappal be sem kell kapcsolni. Nem kell attól sem félni, hogy egy esetleges hevesebb kapás berántja a botot. Több különböző hangszínen és hangerővel képes a kapást jelezni. A hátoldalon van egy erős fényű LED, amely megvilágítja a feeder spiccét. Az egyik legegyedibb kapásjelző, ami a piacon van. Magasan fölülmúlta az elvárásainkat és simán leküzdötte az aggályainkat.
Érdemes megemlíteni a legkellendőbb etetőkosaraikat is. A távdobós és a vario termékcsalád is hatalmas sikert aratott. És a mai napig folyamatosak a pozitív visszajelzések mind a profik és mind a kezdő horgászok részéről. A két fajta method kosarat nem érdemes összehasonlítani, mert mindkét termék már bizonyította hatékonyágát többfajta terepen is. A Vario Method Feeder kosár úgy lett tervezve, hogy alkalmas legyen akár nagyobb méretű csalikhoz is. Ennek köszönhetően a kosár befogadóképessége is nagyobb az elődjéhez képest. A By Döme Team Feeder Long Cast Method Feeder kosár, amely kifejezetten távoli methodozáshoz készült. A kosár tartalmát becsapódáskor megvédi a szilárd perem. Nincs olyan feeder horgász, akinek a táskájában ne lehetne fellelni a team feeder termékeit. Az egyik legkeresettebb palettája neki van az egész országban és már a környező országokat is kezdi meghódítani a minőségének köszönhetően.

 

Mutass többet
Találatok száma: 473
Lista szűrése