Nevis Match Botok

A Match botos technika az egyik legnagyobb odafigyelést és tapasztalatot igénylő horgászmódszer. A Nevis match botok lehetővé teszik a kezdő és a haladó szintű horgászok igényeinek kielégítését. Érdemes Nevis match botot választani, ha még csak most ismerkedsz a műfaj elsajátításával. Nagyon kezesek és a hazánkban népszerű intenzíven telepített tavakra ideális választás. Remek ár-érték arány mellé könnyű súly párosul, ami egy egész napos pecán sem fog fáradtsághoz vezetni.

A Nevis Whisper Match egy kifejezetten jól kezelhető match bot. Elérhető 3,90 méteres verzióban, ami a legtöbb élethelyzetben elegendő dobástávolsághoz tud segíteni. A dobósúly tartománya 5-25 gramm közé tehető, ami a match botok etalonját jelenti. Ezzel a dobósúlytartománnyal még nem lesz merev a botunk. A match úszó, amint eltűnik a víz alatt, kezdődhet a csata. Bizony csata lesz! Legyen szó keszeg horgászatról, vagy match botos pontyozásról, biztosan élvezetes fárasztásban lesz részed.

A match horgászat kedvelői számára a Nevis Mantaray match kínál megoldást. Minőségét tekintve középkategóriájú match horgászbotról van szó az esetében. Elérhető 3,90 méteres és 4,20 méteres változatban. Az adott méreten belül többféle dobósúly tartomány is fellelhető. Adott a lehetőség azok számára a horgászok számára, akik keszegeznek és akik pontyra horgásznak. A kisebb dobósúly tartományú bot lágyabb karakterisztikával van felvértezve. Az 5-15 grammos dobósúly sem jelenti a használhatatlan, ellágyuló botot. Sokkal jobban lehet érezni a kisebb testű halak fárasztását. A 8-30 gramm dobósúlyú match bot a ponty horgászatához ajánlott. Igazi élmény vele a fárasztás. Az anyaga IM12-es karbon kompozitból készül. Hihetetlenül könnyű, de mégis erős és gerinces a bottest.

Minden Nevis match bot szállítása egyszerű. Három részből állnak, így a 4,20 méteres botok szállítási hossza 145 cm. A 3,90 méteres változatok szállítási hossza 135 cm-re rúg. Praktikus vászon bottáskákban kerülnek el hozzád. Amennyiben kérdés merülne fel a Nevis match botokkal kapcsolatban, keress bennünket bizalommal. Jó match horgászatot kíván a Halcatraz csapata. További Nevis termékeinket a linkre kattintva nézheted meg.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 15
Lista szűrése