Szűrők
Bruttó ár
21988Ft Ft59991
Akciós / Új
(9)
(1)
Gyártó
(22)
Hossz (m)
(1)
(1)
(2)
(2)
(2)
(1)
(3)
(1)
(4)
(1)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(5)
Raktáron
(10)
(12)
Tagok száma
1 2
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Madcat harcsázó botok

A Madcat – ahogyan azt a neve is elárulja – a harcsahorgászok számára kínál különböző felszereléseket. Ezek mind olyan termékek, amelyek tökéletesen kiszolgálják a harcsahorgászat során felmerülő igényeket. A hazánk legnagyobb ragadozóhalának horogra csalásához mindig megerősített, sokszor túlméretezettnek tűnő felszerelésre van szükségünk, hiszen ne feledjük: itt 60-80 kg-os ellenfelekre is akadhatunk.

A harcsázó felszerelés egyik legfontosabb eleme a harcsázó bot. A Madcat természetesen a botok terén is számtalan lehetőséget kínál számunkra. Ezek a botok egytől egyig átgondolt, alapos tervezői munka eredményei.

Ellenállnak a vastag fonott zsinóroknak, megerősített orsótartóval rendelkeznek és erejüknek köszönhetően a legnagyobb halakat is megadásra kényszerítik. 

A Madcat Black Deluxe vagy a Madcat Black Allround széria alapvetően a közepes távolságra történő fenekező harcsázás kiváló kelléke. Nevéből fakadóan azonban alkalmas lehet felszíni vagy bójás szerelékek bejuttatásához is. A Madcat Black Allround 22-es orsótartóval szerelt, így az igazán nagy harcsázó orsók használatához is alkalmas. 

A Madcat Black Vertical botot a harcsák megfogásának igen közkedvelt módjához, a vertikális módszerhez alkották meg. 1,90m-es hosszának köszönhetően tökéletesen használható a csónakban ülve, nyelének hossza nem zavaró a fárasztás során sem. 

A Madcat White X-Taaz Far Out botok a rendkívül pozitív tulajdonságaik mellett még szépek is. A megújult, erősebb carbon bottest, a Fuji orsótartó és a SeaGuide gyűrűk mellett gyönyörű fehér, gyöngyházfényű színt kapott, ami igazán egyedivé és könnyedén tisztíthatóvá teszi. Főként spannolós harcsázáshoz való. 

A Madcat Green Heavy Duty egy három botból álló sorozat. Bójás, felszíni vagy fenekező harcsázáshoz egyaránt megfelel. Sötétzöld szín, strapabíróság, erőteljes bottest 2,40m-től 3,00m-ig – ez jellemzi ezt a botcsaládot. Ideális választás Európa nagy, erős sodrású folyóira. 

A harcsa megfogása nem egyszerű, de fárasztása életre szóló élmény. Bármilyen módszerrel szeretnénk életünk harcsáját a partra segíteni és bármely botot nézzük ki magunknak, a Madcat harcsázó bot választéka nem fog minket cserben hagyni. Madcat – a legőrültebb harcsákra tervezve! A Halcatraz Horgászcentrum és horgász webáruház kínálatában mindez megtalálható, a boltban pedig kézbe vehető!

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 22
Lista szűrése