Shimano bojlis botok

Nem hiszem, hogy van olyan horgász ma Magyarországon, aki nem ismerné a Shimano-t. Ha van ilyen, azonnal törj ki abból a zárkózottságból, amelyben tartanak, vagy magadat tartod. Azt kell mondjam, hogy pontosan nem is tudom mióta, de évtizedek óta meghatározó szereplője a horgászorsók piacának. Sokak szerint a világ legjobb orsógyára. Ezt pontosan nem tudom, de hogy a két legjobb közül az egyik, az biztos. Több évtizede gyártja a jobbnál jobb horgászorsókat. Így nem meglepő, hogy jó néhány évvel ezelőtt azzal állt elő a japán menedzsment, hogy minden horgász kezébe, akik Shimano orsót használnak, adjanak egy Shimano horgászbotot. Akkor még senki sem gondolta, hogy a pontyozó botok piacán is sikerül maradandót alkotniuk, és egy valódi klasszikust létrehozni. Ez nem más, mint a SHIMANO TRIBAL márkanév. Sok pontyozó otja volt az évek folyamán a Shimanonak, de a Tribal fogalommá vált. Így nem is lehetett kérdés, hogy a pontyozó bot programját a 2020-as évekre Shimano Tribal-nak keresztelték.

Ha Tribal, akkor pontyhorgászat.

De nézzük sorba a program szereplőit:

Shimano Tribal TX1 – A belépő kategória, mely minden hobby horgász igényeit kielégíti. A Shimano TX-1 az a bot, ami nagyon sok magasabb árkategóriás botot is megszégyenít.

Shimano Tribal TX2 – Több horgászversenyen is láttam használni már versenyzőket, ezt a botot. Egy olyan karbon botról van szó, mely még kifejezetten tartós, jól használható bot fejlesztése volt a cél. A Shimano TX-2 botot ajánljuk azoknak a horgászoknak, akik egy általánosan bojlis botot keresnek, igényes kivitelben.

Shimano Tribal TX4: Ez a finese botja a Tribal szériának. Már megjelenik benne az erő, de még mindig megvan a lágysága is a sikeres fárasztásokhoz. A Shimano TX-4 a klasszikus bojlis bot.

Shimano Tribal TX5: A közepes árkategória legnagyobb mennyiségben értékesített botja. Egy klasszikus távdobó, feszes bojlis botról beszélünk, mely állandó szereplője a pontyhorgász versenyeknek. Shimano TX-5 –öt ajánljuk azoknak a versenyhorgászoknak, bojlis-túrásoknak, akik rendszerint partról horgásznak, és egy megbízható botot keresnek.

Shimano Tribal TX7: Véleményem szerint, a profi kategória itt kezdődik. A bot keménysége, feszessége, már a megkérdőjelezhetetlen távdobó bottá teszi. A Shimano TX-7 a dobós versenyek megfizethető fegyvere.

Shimano Tribal TX9A: Ha néhány szóval szeretném jellemezni ezt a felső kategóriás bojlis botot, ennyi lenne a címkén: mindenből a legjobb minőség. Egy profi pontyozó bot, profi horgászoknak. Shimano TX-9A, a legjobbak választása.

Shimano Tribal TX Ultra: A királykategória. A Shimano Ultra az a pontyozó bot, amiben minden benne van, amit a Simano tud a botépítésről, minden kompromisszum nélkül. Egyedi és rendkívül igényes horgászbot.

A Shimano Tribal egy átgondolt, jól felépített pontyozó bot program. A típusok hossz és karakterisztika változata minden bojlis horgász igényét kielégíti. Én úgy gondolom, hogy kis hazánkban a Shimano Tribal botok sikere töretlen, egyre több bojlis választja ezeket a botokat.

Mutass többet
Találatok száma: 58
Lista szűrése