Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft13991
Akciós / Új
(9)
(11)
Gyártó
(2)
(5)
(1)
(1)
(3)
(16)
(3)
(5)
(40)
(21)
(6)
(8)
(2)
(1)
(1)
(13)
(2)
(3)
(1)
(10)
(3)
(4)
(11)
(11)
(20)
(1)
(8)
(1)
(10)
(1)
(1)
(13)
(4)
(1)
(2)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(1)
(2)
(5)
(24)
Raktáron
(77)
(160)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Baseball sapka horgászathoz

Te hogyan szoktál védekezni a nap ellen a nyári melegben? 

Fontos az óvatosság, hiszen nem nehéz napszúrást kapni a vízparton. A legegyszerűbb és egyben stílusos védekezés napszúrás ellen a baseball sapka. Nagyban csökkenti az esélyét horgászat közben a napszúrás kialakulására. Természetesen baseball sapkát nem csak nyáron szoktak viselni az emberek. Az év bármely napján divatos megjelenést biztosít. A baseball sapka olyan, mint a szemüveg. Öltöztet. A Halcatraz webáruház kínálatában bőven akad divatos baseball sapka horgászathoz, kimondottan horgászok számára. A legtöbb horgászmódszerhez találhatsz, márkában hozzá illő darabot. Számos márka baseball sapkáit találhatod meg a horgászboltban.

A baseball sapkák választéka egyedülálló a kínálatunkban. Szinte minden színben, mintázatban elérhetőek a sapkáink. A hűvösebb hónapokban népszerűek a vastagabb anyagból készült modellek. Amikor még nincs szükség téli sapkára bőven elegendő egy kényelmes baseball sapka is. A melegebb hónapokban az úgynevezett hálós baseball sapkák a keresett modellek. A fej hátsó részén a sapkának lyukacsos kialakítása van. A baseball sapka úgynevezett paneljeit hálósra cseréli a gyártó, ami jól szellőzővé teszi. Ez a funkció igazán kényelmessé teszi. Véd a nap erős sugaraitól és megfelelően szellőzik alatta a fejünk.

A baseball sapkákat kettő típusban különböztethetjük meg. A hagyományos ívelt siltes változat mellett népszerűvé váltak az egyenes silttel készült modellek. A fiatalok körében sokkal elterjedtebb az egyenes siltes változat. A horgász baseball sapkákat bátran fel lehet venni a hétköznapokban is. Nagyon divatosak és megállják a helyüket a vízparton kívül is. 

A Halcatraz webshop kínálatában több, mint 150 baseball sapka közül tudsz választani. Ezek a fejfedők készleten vannak, így a megrendelés másnapján már viselheted is. Bízunk benne, hogy megtalálod a legjobban tetsző baseball sapkát a kínálatunkban.

 
Mutass többet
Találatok száma: 237
Lista szűrése