Szűrők
Bruttó ár
2589Ft Ft60491
Akciós / Új
(4)
(2)
Gyártó
(3)
(6)
(4)
(14)
(2)
(6)
(16)
(1)
(8)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
Raktáron
(17)
(43)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász szék

A horgászat eléggé sok időt vesz igénybe még akkor is, ha csak egy rapid pecára szeretnénk kimenni. Ezt az időt a hobbinkkal foglalkozva szeretnénk tölteni méghozzá a lehető legnagyobb kényelemben. A horgász székek vagy már szinte foteleknek is nevezhetném őket ebben segítenek nekünk. Minden horgász módszernek megvannak a maga sajátos székei legyen szó feeder vagy bojlis horgászról. Szinte minden horgász fotelnak állítható lába van viszont ezek nem a magasítás célját szolgálják hanem a talaj kiegyenlítés miatt lettek beletéve.

Egyes székeket kifejezetten nagy teherbírással készítik akár 150 kg – 200 kb is lehet. Vegyük például a Prologic Inspire Relax Chair Horgász Széket. Az MCP (Mimicry Camo Pattern) vízálló és teljesen lélegző, ugyanakkor rendkívül szívós és strapabíró külső szövettel rendelkezik. A külseje is szemre való camo mintázata miatt. A középső részekbe integrálva van az új Air-Tex hálós, lélegző szövet anyag. Az Air-Tex szövet drámai módon segít csökkenteni a hő felhalmozódását, miközben növeli az horgász körüli légkeringést, ezzel csökkentve a forró pontokat, és az izzadtságot. Optimalizálja a kényelmet és a légáramlást bármilyen körülmények között. A puha neoprén párnarész ideális hely a fej pihentetésére, miközben a vízparton tartózkodik. A kartámlákra praktikus tépőzáras szövet került, ami a nagy melegben sem fog felforrósodni.

De nem csak a kényelem lehet a szempont egy széknél hanem a szállíthatóság is. Az Energo Team Outdoor XXL Zip pont egy ilyen szék. Extra teherbírású karfás szék, mely nagyon könnyen összecsukható és szállítható. Csúszásgátlós talpa stabil tartást ad neki a talajon. Tömege mindössze 5,2 kg, ami igen mobilissá teszi. Ezt a súlyt akár több száz méterten át is cipelhetjük horgászhelyig és nem fáradunk el.

Én inkább a kényelem felé húzok hogyha horgász szék választásra esik a sor de ha ez vagy más a cél irány a Halcatraz Horgászcentrum.

Akár egy nagy és kényelmes horgász fotelt keresünk vagy éppen egy könnyen szállítható széket a webshopunkban mindet megtalálhatják.

Mutass többet
Találatok száma: 60
Lista szűrése