Szűrők
Bruttó ár
3888Ft Ft43991
Akciós / Új
(8)
Bottáska hossz
cm (1)
cm (2)
cm (1)
cm (3)
cm (5)
cm (4)
cm (2)
cm (7)
cm (4)
cm (1)
cm (2)
cm (1)
Gyártó
(1)
(5)
(1)
(14)
(3)
(9)
(4)
(1)
(4)
(16)
(2)
(7)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(1)
Raktáron
(34)
(46)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

UNIVERZÁLIS BOTTÁSKA - ÁLTALÁNOS BOTZSÁK


Az univerzális bottáskák olyan táskák, amelyek horgászok számára készültek botjaik tárolására. Ezeknek a bottáskáknak számos jellemzője van, amelyek közül néhány a következők:

Az univerzális bottáskák általában strapabíró anyagból, például erős nylonból vagy poliészterből készülnek. Ez a tartós kivitel lehetővé teszi, hogy a táskák ellenálljanak az extrém időjárási körülményeknek és megvédjék a horgászbotokat a sérülésektől. Sok univerzális bottáska vízálló vagy legalább víztaszító bevonattal rendelkezik, amely megvédi a táskában tárolt felszerelést az eső vagy a vízközeli kalandok során. Az univerzális bottáskák különböző méretűek és kapacitásúak lehetnek. Attól függően, hogy milyen hosszú és vastag botokkal rendelkezel, valamint mennyi felszerelést szeretnél tárolni a táskában. Gyakran van belső vagy külső térelválasztója a bottákáknak. Amely lehetővé teszi egyéb kiegészítők, például pótspiccek, merítők tárolását is.

Az univerzális bottáskák ergonomikus dizájnnal rendelkeznek, hogy kényelmesen tárolhassák a botokat. Sokan párnázott vállhevedereket és derékhevedereket tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a szállítást és csökkentik a terhelést a használóra nézve. Ezenkívül több ponton állítható hevederekkel rendelkezhetnek, hogy testre szabják a bottáskát. Az univerzális bottáskák általában rendelkeznek belső és külső zsebekkel, amelyek különböző felszerelést és kiegészítőket tárolhatnak. Ez lehetővé teszi, hogy rendszerezetten és könnyen hozzáférhető módon tartsd a felszerelésedet.

Az univerzális bottáskák általában nagyon könnyűek, hogy minimalizálják a terhelést a hosszabb túrák során. Azonban a könnyűség mellett kellő tartósságot biztosítanak, hogy felfedezés közben megbízhatóan tárolják a botokat és a felszerelést. Ezek csak néhány jellemzője az univerzális bottáskáknak. A különböző márkák és modellek eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek, így fontos olyan táskát választani, amely megfelel a személyes preferenciáknak és a tervezett használatnak. A Halcatraz webáruházban több, mint 100 fajta univerzális bottáska közül választhatod ki a legjobbat.

Gyártó/Forgalmazó:
Carp Expert - Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.
Daiwa - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25
Frenetic - Big Pike Bt., 1039 Budapest, Maros u.16
Korda - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148
Haldorádó - Haldorádó Team Kereskedelemi Kft., 6400 Kiskunhalas, Széchenyi István u.49.
Maros Mix - Maros Mix Kft, 6900 Makó, Deák Ferenc u.12.
Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Preston Innovations -  Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A
Shimano - Shimano Polska SP. Z O.O, Lengyelország, 62023 Gądki, J. Gutenberga 9
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A botok tárolására és biztonságos szállítására készült táska/tok.
Univerzális Bottáska - Általános Botzsák anyaga: Erős, oxford anyag, vizhatlan
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
Tisztítása: semleges kématású mosószerrel vagy tiszta vízzel
Tárolása: Védje az erős UV sugárzástól
Mutass többet
Találatok száma: 80
Lista szűrése