Szűrők
Bruttó ár
1289Ft Ft37991
Akciós / Új
(3)
(5)
Csapágyszám
(1)
Fékrendszer, Típus
(1)
Gyártó
(13)
(1)
(1)
Hossz (m)
(2)
(1)
Méret
(1)
Pótdobok száma
(1)
Raktáron
(7)
(6)
Áttétel
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Browning

A finomszerelékes horgászok számára számos gyártó kínál kiváló minőségű horgászfelszerelést. Ezért kell megemlítenünk a Browning márkát. Természetesen a Browning termékek a finomszerelékes horgászat otthonából, Angliából származik. A márka kínálatában a versenyhorgászok által elismert eszközök széles választékban megtalálhatók. A márka sikere a termékfejlesztésben rejlik. Horgászok készítik horgászoknak a legpraktikusabb horgászfelszereléseket. Nagy figyelmet fordítanak a valós igényekre, ami felmerül horgászat közben.

A Browning által forgalmazott felszerelések nem annyira elterjedtek még hazánkban, hiszen magasabb minőséget képviselnek a basic kategóriájú finomszerelékes eszközökhöz képest. Kiváló példa erre a Browning törőszita, ami nem egy hétköznapi horgászfelszerelés. Magas peremmel rendelkezik, ami nem engedi kiborulni rostálás során az etetőanyagot. Az etetőanyag tökéletes oldódásához, ízeinek, aromáinak egyenletes eloszlásához első szempont, hogy az etetőanyag teljesen homogén legyen. Ezt a törőszitán való többszöri áttöréssel érjük el. A különböző méretű, és szem nagyságú törősziták között megtaláljuk a vödrünkre, dézsánkra, illőt, de a csalizó tálcán található dobozok méretei sem maradtak ki a szortimentből. 17 literes vödörrel kompatibilis minden Browning törőszita.

A feeder horgászat mellett újra kezd népszerű horgász módszerré válni a match botos úszós horgászat. A Browning Black Magic CFX Match botok az új High-Modulus szénszálas anyagból készülnek. A bottest hihetetlenül vékony, viszont erős és hosszú életű, hogy sok éven keresztül jó szolgálatot tegyen. Ezek a botok jóval többet tudnak annál, amire az árukból következtetni lehetne és igazi „mindent tudók”. A CFX Match botok tökéletes, univerzális úszós botok a „Waggler botok”  klasszikus akcióival a felső és a középső botszakaszokon. Kétféle hosszúságban kaphatók, hogy minden igényt kielégítsenek. Tavon vagy folyón, kis vagy nagy úszókkal valamint speciális „Power Match” kivitelben a nehéz úszókhoz, vagy az igazán nagyhalakra ajánljuk.

Az úszós horgászat előkészületéhez tartozék a pontos meder feltérképezése. Fontos eszköz ehhez a művelethez a mélységmérő szett. Praktikus és sokszor nélkülözhetetlen kelléke az úszós horgászatnak ez a Browning mélységmérő. A mederfenék feltérképezéséhez, a mélység beállításához, a törések megtalálásához segítség a 3 darabos, különböző súlyú Browning mélységmérő csiptetős szett.

A finomszerelékes horgászat velejárója a számtalan kifogott hal. Könnyű belebonyolódni, hogy mégis mennyi halat sikerült partra segíteni az adott napon. A Browning termékek között kiváló minőségű halszámláló készülék is található. A régi iskola jegyében készült, mechanikus szerkezetről beszélünk fém házban. Hosszú élettartama van a megbízható anyagok felhasználása miatt. Hű társunk lesz élmény és verseny pecán egyaránt.

A webáruház kínálatában nagy választékban érhetőek el különböző match botos kiegészítők a sikeres horgászathoz. Reméljük sikerült megtalálni a számodra ideális minőségű és márkájú terméket. A Browning márka kínálatában elérhető horgászfelszerelésben biztos nem fogsz csalódni!

Mutass többet
Találatok száma: 13
Lista szűrése