Ultrabite márka

Bizonyos horgász kellékek nem hiányozhatnak a horgász szettből. A kapástalan napok ellen itt az Ultrabite! Ez a név minden nagy öreg horgász számára ismerősen csenghet.

Mi az Ultrabite?
Az Ultrabite egy egyedülálló csali és adalékanyag, amely szabadalmaztatott szintetikus feromonokat tartalmaz. Az ember az ősidők óta horgászik és akar a legkülönfélébb módokon élő halat fogni. És a kezdetektől kísérletezik a különböző csalogatóanyagok használatával, igyekezve létrehozni a legtökéletesebbet, mivel eleinte tápláléka volt és az életben maradása múlott rajta. Mára már versenysporttá és hobbivá vált a peca, de még mindig ott van a nagy kérdés: hogyan lehetne a halak érdeklődését és kapókedvét még jobban felkelteni?

Erre igyekszik megoldást kínálni az Ultrabite!

A legtöbb lágy műcsali rendelkezik különféle ízesítéssel és illattal. Ennek célja, hogy vonzóbbá tegyék őket a halak számára. Ezek közül az adalékanyagok közül azonban kevés lehet versenyben az Ultrabite erejével. Hihetetlenül serkenti a halak táplálkozási kedvét.

Az Ultrabite egy olyan folyékony csalogató anyag, amely különféle feromonokat tartalmaz, kifejezetten rablóhalakra kialakítva. Ezeknek a feromonoknak az a célja, hogy kiváltják az ösztönös táplálkozási igényt. Ennek eredményeként a közeli területen minden faj elkezdi a táplálkozási folyamat.
A feromonokat eredetileg azzal a céllal fejlesztették ki, hogy ösztönözzék az aktivitást és a növekedést a kereskedelmi haltermelés megőrzése érdekében.
A kutatások során az Ultrabite klinikailag bizonyítottan fokozta az táplálkozási tevékenységet. Növekszik a fogott halmennyiség, ha Ultrabite folyadékkal javítja a csali hatékonyságát. Legyen az feeder horgászat vagy pergető horgászat. Bizonyos hatóanyagok nem hiányozhatnak a horgász kiegészítők közül. Ide tartoznak azok a feromonok is, amelyek serkentik a halak táplálkozását.

A feromonok kiválóan alkalmasak minden halfaj takarmányozására és csalogatására. Tudományosan fejlesztették ki az optimális hatást mind az édesvízi, mind a sós vízben. A folyékony 50 ml-es változat tökéletesen kiegészíti az etetőanyagot. De felhasználható döglött csalihalhoz vagy horgászcsalikhoz is. Például bojlihoz vagy pellethez. Így helye van akár egy pontyozó szett vagy egy feeder szett között is. A pumpás változatot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy akár 150-szer is alkalmazhassa puha lágy csalijára. Ezek a feromonok még vonzóbbá teszik a csalit!

Van egy unalmas peca néhány kapással? Kombinálja csaliját vagy etetőanyagát az Ultrabite-tal. Győződjön meg ön is az Ultrabite hatékonyságáról. Legyen ott a pergető felszerelés vagy a fenekező szett között.

Az Ultrabite a tudományos kutatásokkal bizonyította, hogy serkenti a kereskedelmi halászat növekedését és fellendíti a táplálkozási kedvet.
A szintetikus feromonok táplálkozási vágyat okoznak a halakban, amelyek átterjednek a tágabb területekre, és az éhes halakat a csalik felé vonzzák.
Az Ultrabite segítségével elkerülheti az unalmas horgászatot azáltal, hogy ezt a tudományosan előállított adalékanyagot a jelenlegi csalival kombinálja. Rendeljen ma, és készüljön fel, hogy lenyűgözhesse az eredmény. Megtalálható a Halcatraz horgászbolt és horgász webáruház kínálatában.
Az Ultrabite már bizonyított, ma már nem kell győzködni róla senkit. Tegye be a horgászcuccok közé, legyen az picker szett, harcsázó felszerelés vagy pergető szett.

Ultrabite a Halcatraz horgász webshop kínálatában!

Néhány példa:
Ultra-Bite Aroma Stimulate Big Predator 50ml:
Klasszikus extra büdös illat a hihetetlen fogóssággal párosítva. Használhatjuk süllő, csuka, harcsa, ponty és sügér horgászatára is. Ez a típus kifejezetten ragadozó halakhoz lett kifejlesztve, és feromont tartalmaz.

Ultra-Bite Aroma Stimulate Soft Bait 15ml:
A legendás Ultrabite aroma ismét kapható, de most 15 ml-es kiszerelésben. A tubus kialakítása lehetővé teszi a plasztik csalik aromával történő ízesítését.

 

Mutass többet
Találatok száma: 6
Lista szűrése