Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft40991
Akciós / Új
(7)
(9)
Gyártó
(500)
Hossz (m)
(1)
(2)
(4)
(1)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(170)
(330)
Tagok száma
2 3
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Stég Product márka

Néhány hatalmas szívű magyar fiú óriási munkával és kitartással megcsinálta a lehetetlent! Ma már biztosra vehető, hogy nincs olyan magyar horgász, akinek ismeretlenek lennének a Stég Product termékei. Szinte minden feeder horgász ládájában ott van egy Stég pop up vagy bojli a horgász kellékek mellett.
A legtöbb horgász webáruház és online horgászbolt kínálatában is ott szerepelnek. De minden jobb horgászbolt polcain is megtalálhatóak, most már több európai országban is. Főleg a ma divatos feeder horgászat igényeit elégítik ki. Viszont egy bojlis szerelék végén is hozhat meglepetést, de match horgászat során is érdemes egy próbát tenni vele.

A különböző horgász szerelékek egyik legfontosabb eleme a csali. A feeder szettek összeállításánál sincs ez másképp, legyen szó finom picker horgászat vagy egy nehezebb fenekező szerelék alkalmazásáról. A csali az, amivel a hal elsőként találkozik. Ezen múlik a legtöbb. A legjobb feeder felszerelés vagy pontyozó szett is fölösleges, ha nem tudjuk odacsalni a halakat. Ezért a Stég csapata eleinte főleg etetőanyagot, bojlit, csalikat gyártott.

Viszont a fenekező horgászat sokkal több felszerelést igényel, mint például egy pergető szett. Ezt ők is tudták, ezért kibővítették a palettát. A kínálatukban mára már szerepel oldódó bojli, fermentált etetőanyag, pellet, popup, spray, smoke ball, color ball, bojli mix, mag mix, adalékok, aromák. A nagy sikerek és érdeklődés miatt odáig fejlődött a cég, hogy létszám és üzem bővítés után ma már számos neves gyártó számára készít megrendelésre is termékeket.
Sőt, a közelmúltban megjelent a Stég Product feeder horgászbot család is! Mindegyik bot nagyszerű, már csak egy jó feeder orsó kell rájuk, és indulhat a peca! Nem tudjuk, mi lesz a következő ötletük! Egy női horgászbot? Talán egy pergető felszerelés vagy egy harcsázó szett? Ők mindenre képesek. És mindent jól csinálnak.

Íme néhány példa:
A Stég Product megújította a folyékony aroma családját. Kiváló csalogató hatásuk mellett képesek tovább az etetésen tartani a halakat elődjeiknél. Szénhidrát tartalmuk miatt szelektálják a nagyobb testű halakat, és rendkívül eredményesen alkalmazhatóak, mert vízszintesen terjed az aroma a vízben. Nagy fajsúlyuk miatt a meder alján terül el, és az etetésünkre vonzzák a pontyokat. A legsikeresebb kombinációk hosszas tesztelések után kerültek a flakonokba. Kiválóan alkalmas etetőanyagok, pelletek, bojlik utólagos ízesítésére illetve PVA zacskóban is megállják a helyüket PVA barát termék mivoltuk miatt.
 

Nagyhalas horgászatra fejlesztették ki, és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz a Stég Product Liquid sorozat. Ezek olyan növényi és állati eredetű kivonatok amelyeket a nagy pontyok szívesen fogyasztanak. Hideg és meleg vízben is jól használhatóak. Pellettek, bojlik etetőanyagok, stick mixek ízesítésére és tápértékük növelésére kiválóan alkalmas. Nagy töménységük miatt csalogató hatásuk hosszú ideig fennmarad.

Kis felhajtóerővel rendelkező könnyített többszínű lebegő csali a Color Ball, megemelt kombinált aromatartalommal. Intenzív aromája gyorsan terjed a vízben. A horog a fenéken marad, a csali viszont a 10mm tüskét megemeli. Különösebb erőlködés nélkül tudják felszippantani a táplálkozó halak.

Kijelenthető, hogy a feeder horgászat itthoni népszerűsége nagyban köszönhető ezeknek a fiúknak is. Szenvedélyes horgászok, akik szeretik két végén égetni a gyertyát! Folyamatosan tesztelnek, óriási lélekkel és szeretettel viszonyulnak a termékeikhez. Sok időt töltenek a parton, szeretik, amit csinálnak, hisznek is benne és élvezik az életet. A termékeik csomagolása igényes, de nem drága. Így jönnek létre ezek a nagyszerű horgász cuccok olcsón. Egy szó, mint száz, ezek a horgászcuccok már bizonyítottak és sikeresek. A csapat jelmondata is ezt tükrözi: Egy Stégben az erő!
Stég Product a Halcatraz horgász webshop kínálatában!
 

Mutass többet
Találatok száma: 500
Lista szűrése