Deeper

Változtassa okostelefonját vagy tabletjét nagy kapacitású radarrendszerré! Használja csónakjában vagy kajakjában vigye magával horgászni. Legyen szó akár bojlis vagy feeder horgászatról.  Használjon FlexArm jeladó rögzítőt, és rögzítse az eszközt vízi járműjére. Fedezze fel a vizet, és horgásszon úgy, mint a profik! Ha te is profinak érzed magad, akkor ez a szonár nem hiányozhat a horgász szettedből, pontyozó szettedből. 

A Deeper halradar elég teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy tökéletesen működjön 1,5 láb (0,5 m) és 130 láb (40 m) mélység között. Így teljesen alkalmas édes és sósvízi horgászatra is. Bár a Deepert inkább édes vizi horgászat közben használják. 

Nézze meg, mi van a vízfelszín alatt! Tudja meg milyen vízi élőhelyeken találhatók az ön által keresett halak, és növelje teljesítményét! Lehet úgy érzed hogy a hely és az idő is tökéletes arra hogy megfogd életed halát. Pedig lehet, hogy a környezetedben nincs is hal. Ez egy olyan horgásztermék, mely fényt deríthet erre.

A Deeper hőmérséklet érzékelői pontosan megadják a víz hőmérsékletének ingadozását, így mindig tudni fogja, mikor van tökéletes kapás.
A Deeper szonárokat Wi-Fi kapcsolat segítségével párosíthatod okostelefonoddal vagy tableteddel.  A mai világban már hétköznapi dolgoknak számítanak ezek. Erős és stabil vezeték nélküli kapcsolatot alakíthatunk ki. Ezáltal a legjobb hatótávolságot elérve, amit bedobható halradar adhat nekünk. (A Deeper termékek úgy működnek, mint egy Wi-Fi hotspot, tehát nincs szükség se internetre, se mobilhálózati kapcsolatra).

A Deeper szonárok megmutatják a mélységet, a körvonalakat, a halak elhelyezkedést és még sok mást. Biztos te is olvastad már horgász webshopokban, horgász webáruházakban vagy horgász oldalakon. Találd meg a halat, mérd be a legaktívabb pontokat, térképezd fel kedvenc tavaidat és neki is vághatsz a kalandnak!
Minden szkennelés és térkép tárolásra kerül a Fish Deeper App-ban, és elérhetőek számítógépről a Lakebook segítségével. Felépíthetsz egy részletes felvételt bármelyik helyszínről, ahol horgászol.

Olyan tapasztalt horgászoknak van tervezve, akiknek a bedobható halradar használata során fontos a kiváló célpont elkülönítés. A  mélység kiemelkedően pontos meghatározása és a szárazföldről végzett feltérképezés.


  • 1 cm-es célpont elkülönítés
  • 15 cm minimális szkennelési mélység
  • Tűpontos vizuális megjelenítés
  • Csökkentett szonár-zavar és zaj

Bedobható halradarunkat azok számára terveztük, akik a kikapcsolódást keresve a partról vagy a kikötőből horgásznak. Tökéletes családi kirándulásokhoz, barátokkal való horgászatra és alkalmi fenekező horgászok számára. Olyan horgászoknak akik szeretnék feltérképezni a legjobb horgászhelyeket. Akik szeretnének halat fogni, kikapcsolódni és jól szórakozni.


  • Bedobható és könnyű
  • A halakat ikonokként jeleníti meg
  • láthatjuk a növényzetet és a fenék körvonalát
  • 40 méteres szkennelési mélység
  • 50 méteres hatótávolság

Ez a horgászkellék, horgász kiegészítő nagy segítségünkre lehet, ha jól használjuk. Elsősorban inkább mederfenékre koncentrálnék. Keressünk vele töréseket, ahol a halak sűrűn előfordulnak. A fenekező horgászok számára ez elsődleges lehet. Mai legelterjedtebb horgásztípusoknál mint a bojlis vagy feeder horgászat. Akár harcsa horgászatnál is. Gödröket kereshetünk, ahol a harcsák előszeretettel bújnak meg. Hidegebb időkben mikor már a halak csoportba gyűlnek, könnyen megtalálhatjuk ezzel az eszközzel őket. Pergető horgászok keresik az összeverődött keszeg rajokat, mert köztük ott közkedvelt süllő haluk.
Mint sok minden más, ez a termék is megtalálható a Halcatraz Horgászcentrumban. Rendeld meg, és könnyítsd meg a horgászatod!
 

Mutass többet
Találatok száma: 14
Lista szűrése