Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft5792
Gyártó
(111)
(6)
Legnépszerűbb termékeink
(6)
Raktáron
(76)
(35)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (5)
mm (4)
mm (1)
mm (4)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Cralusso

Innovatív Cralusso horgászúszók és horgászfelszerelések. Cralusso, a győztesek választása!
2002-ben jött létre a Cralusso. Úgy gondolták, hogy teljesen új gondolkodásmódon indulnak el. Új formákat terveztek új technológiával. Ennek eredményeképpen az eredmény hamar megszületett. Az úszóik egyedi működésének köszönhetően rövid idő alatt ismertek és eredményesek lettek. Sikeres megoldásaik és egyedülálló poliuretán technológiái vannak. Pár év alatt elismert a világ első számú úszófejlesztő cégévé váltak. És stabil lábakon állnak a horgászpiacon.


Fejlesztéseik:

  •  Világújdonságnak számít a Cralusso innovációja a Navigator zsinór család. Ami a horgászok régi problémájára, a vízen való tájékozódásra nyújt megoldást.
  • Cralusso fejlesztése a QSP rendszer, ami a zsinór egyszerű, precíz feltekercselését segíti.

Termékeiket 4 kontinens 36 országában forgalmazzák. Az elmúlt években a horgászatban szerzett tapasztalataiknak köszönhetően. Széles választékot alakítottak ki a kiegészítők, zsinórok, horgok területén is.

A Cralusso egyik legsikeresebb fejlesztése a Torpedó úszó.  Különlegessége a hidrodinamikai kialakítása. Visszatartott vagy megállított úsztatásnál az úszó teste nem emelkedik ki a vízből. Rakós botos horgászathoz, közepesen vagy erősen visszatartott úsztatáshoz ajánlott.
Az úszók tárolására is van megoldás: A henger alakú úszótartó használatával meggátolható az úszók sérülése.

Cralusso horgászfelszerelés titka: az apró részletekben rejik. Precíz és ötletes kiegészítők, segítő alkatrészek teszik teljessé a horgász szetteket. Nem csak a feeder és bojlis botok illetve az orsók a fontosak. Nagyon sok szerepe van a sikeres napzáráshoz a horgászkiegészítőknek. Ezek például a kapcsok forgók. Ezek a termékek nem csak a finom pecások igényeit elégíthetik ki, hanem akár a pergető vagy bojlis horgászokét is. Hiszen megannyi különböző termék van amit számos területen, vagy szereléken fel lehet használni.

Nem egyedi termék, de a Cralussonál is megtalálható a csalitüske. A Cralusso fém csalitüske egy erős, kemény anyagból készült, különféle csalik felfűzésére használható eszköz. Nem károsítja, ellenben kiválóan rögzíti a bojlikat, pelleteket, magvakat, a felületén található mikro szakáll segítségével. 7, illetve 10 mm-es méretben áll a horgászok rendelkezésére. Nagyon gyors csalifelkínálást tesz lehetővé. Megkönyítve ezzel mondjuk egy gyors peca ütemét.

Ha már csalitüske, akkor nem maradhat ki a hozzá való horgok. Jó minőségű, erős horgok. Szakállas vagy szakállnélküli kivitelben. A Cralussotól megkapjuk a jól elvárt, magas minőségi követelményeknek is megfelelő, kiváló alapanyagból gyártott szilikon csövet. Használhatjuk a horog szárára húzva, vagy akár több pontos úszóink rögzítésére.

Manapság már nagyon fontos az egy helyre való etetés és horgászat. Ezt könyítheti meg nekünk a következő Cralusso termék. Aki szeretne mindig pontosan ugyanarra a helyre, távolságra horgászni annak nélkülözhetetlen kellék egy zsinór jelölő filc. A szereléket bejuttatjuk a vízbe majd a filccel az orsó feletti körülbelül fél méteres részen megjelöljük a zsinórt. A Cralusso cég azokra is gondolt akik világos színű damillal szeretnek horgászni, hiszen három színben (fehér, sárga, rózsaszín) kapható a filc.

A Cralusso inkább finom pecás termékeket gyárt. Feeder, match, picker illetve rakós horgászat kedvelőinek kedvez. Ilyen például a zsinórjai is, ami külön szakágra szakosodott. Feedereseknek külön feeder zsinór. Úszós horgászoknak külön match zsinór. A Cralusso zsinórja kis nyúlásának, lágyságának, és magas szakítószilárdságának köszönhetően tökéletes választás feederes, match horgászatra. A legvéknyabb méretektől megtalálható horgászboltokban, online horgászboltokban. 

Mutass többet
Találatok száma: 111
Lista szűrése