Cralusso Rocket Double CHANCE Method Kosár - 50 gramm

1 790,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Cralusso Rocket Double CHANCE Method Kosár - 50 gramm

Manapság rengeteg horogcsali közül választhatunk, ízben, színben, méretben, súlyban formában eltérőek. Mindannyiunk számára problémát jelent a legfogósabb csali megtalálása. Ezt a problémát felismerve fejlesztettük ki az egyedülálló megoldású hosszanti bordás, Dupla Sansz névre keresztelt method kosarat, mely erre a kérdésre nyújt segítséget. Ezzel a különleges szerkezettel, egy időben akár többféle csalit is kipróbálhatunk ugyanolyan körülmények között.

Legyen az színben, méretben, ízben, fajsúlyban eltérő csali. Szerelhetjük 1 vagy 2 horoggal, de akár egy horgon és két csalitüskén elhelyezett csalival is használhatjuk. Tehát a Dupla Sansz kosárral, többféle csali egyidejű használatával, gyorsan egyértelművé válik, hogy az adott helyen és időben, mely csalit részesítik előnyben a halak. Töltéséhez a forradalmian új megoldású SHELL töltő szerszámot ajánljuk, mellyel a leggyorsabban és legegyszerűbben tölthetjük kosarunkat.

A horgászok igényeinek megfelelően, a method kosarak a szerelék megbontása nélkül a zsinórról egy pillanat alatt levehetők, cserélhetők. Nagy szabadságot biztosítva, szállításhoz, vagy a különböző súlyú method kosarak variálásához.

  • Súly: 50 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
cralusso-12908 Gyártó Cralusso
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Ábrahám Illés
2022-03-02 15:57
Csak így tovább! 🐟😁
svéda lászló
2021-05-05 18:25
Hajtó Csaba
2021-04-20 18:52
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!