Szűrők
Bruttó ár
689Ft Ft649992
Akciós / Új
(43)
(5)
Bottáska hossz
cm (2)
cm (1)
Gyártó
(1)
(340)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
(1)
Hossz (m)
(2)
(6)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(21)
Méret
(1)
Raktáron
(140)
(200)
Tagok száma
2 3
Átmérő
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Spirit

A Carp Spirit márka széles választékban kínál horgászfelszerelést a bojlis horgászok számára. Franciaországból származik, ahol a ponty horgászata felettébb népszerű. Az Halcatraz online webáruház kínálatából sem hiányozhatnak a népszerű Carp Spirit termékek. Alapvető horgászfelszerelésektől a prémium minőségű horgászcuccok is megtalálhatóak kínálatunkban.
 

Nagy sikerrel bírnak a Carp Spirit horgász fotelek és horgász székek. Nagyban elősegíti a kényelmet az állítható lábbal és háttámlával rendelkező horgász szék. A ponty horgászok kedvelt terméke a Carp Spirit székre szerelhető tálca, ami feederezés közben is praktikus horgászcucc. Nem csak a horgászok számára ajánlott, de kempingezés közben vagy az erkélyen is hasznos társ lehet egy kényelmes szék.
Biztos Neked is egyre több horgászfelszerelésed van. A Carp Spirit számos horgász táskát kínál, amiben rendszerezheted az aprócikkeket, aromákat, és csalikat. Az ólomtartó táskák széles választéka megtalálható a horgász webáruházban. Érdemes venni egy nagy méretű horgász táskát amibe MINDEN IS elfér. Megkönnyíti a kijutást a vízpartra, ha nem lehet autóval megközelíteni.
 

A Carp Spirit márka fejlesztői nagy hangsúlyt fektetnek az aprócikkek tervezésére, gyártására. Kiváló minőségben, a legjobb gyárakban készülnek a forgók, kapcsok, fűzőtűk stb… Igazán éles hegyű. magas minőségű pontyozó, bojlis horgok találhatóak a márka kínálatában. Érdemes megemlíteni a Carp Spirit Razor horgokat, hiszen rengeteg horgász köszönheti nekik gyönyörű halakat. A bojlis szerelékek előállításához szükséges horgászcuccok kellékei is megtalálhatóak a Carp Spirit kínálatában. Legyen szó fonott előkezsinór, bevonatos hámozható előkéről vagy előtétzsinórról. A Carp Spirit Herculine zsinórok kifejezetten népszerűek a bojlis szerelékek előállítása során. A pontyhorgászatban a German Rig szerelék alkalmas PopUp lebegő csalik felkínálására. A Carp Spirit kínálatában több méretben található German Rig és a horogra húzható stopper.

A feeder horgászat kedvelői számára készít a Carp Spirit extra vékony fűzőtűt és praktikus csalitüskét. Nekünk kereskedőknek borzasztóan fontos a horgász webáruház termékeinek az összeállítása. A horgászboltunk áru összetétele minden horgásznak tartogat megfelelő terméket. A Carp Spirit kínálata ebben segít, mert a kezdő horgászoktól a versenyzőkig találnak megfelelő horgász felszerelést a horgászok.

A harcsahorgászat szerelmesei számos harcsázó felszerelés közül válogathatnak. Megtalálható a kínálatban harcsázó úszó, vízközti úszó vagy harcsázó szerelék is Cat Spirit néven. A brand nagy figyelmet fektet a ragadozó halas horgászatra. Szeretném kiemelni ezen belül a Carp Spirit harcsa horgászathoz kifejlesztett kesztyűt. Megóvja a kezünket a nagy harcsák kézzel történő csónakba  segítése esetén.
A Carp Spirit kifejezetten jó ár-érték arányú termékei közé tartoznak a merítőszákok. Elérhető a horgász webshop kínálatában széles választékban. Nagyon fontos egy merítő háló esetében a praktikus kialakítás. Könnyen összecsukható, teleszkópos kivitelben több méret megtalálható a webáruházban. Ezeket a termékeket azoknak ajánljuk, akik horgász szett összeállítását tervezik. A pontyhorgászoknak a bojlis merítőhálót ajánljuk. Ezek az 1x1 méteres merítők számos sportvízen alapvető tartozéknak minősülnek a sebfertőtlenítővel együtt. Azért érdemes nagyméretű merítőt használni, mert kevesebb sérülést okoz a kifogott halaknak.
A pontyozó horgászat fontos kiegészítői közé tartoznak az etetés eszközei. Gondolok itt a H-bójákra, amely világító kivitelben elérhető a Carp Spirit termékek között. Nem mindegy hol helyezzük el a bóját! Erre szolgál segítségül a Carp Spirit tapogatórúd. Segítségével kitapogatható a kemény placc, ahol érdemes az etetést elvégezni. A termékek között bojlidobócső is számos méretben megtalálható, amivel a kihelyezett bóját folyamatosan etethejük bojlival.
A Carp Spirit termékei kiváló minőséget képviselnek a horgászcikk piacon. Saját magunk is használjuk számos kiegészítőjét. Legyen ez a garancia arra, hogy Te sem fogsz csalódni bennük.

Mutass többet
Találatok száma: 340
Lista szűrése