Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft499991
Akciós / Új
(32)
(4)
Gyártó
(1)
(316)
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
Hossz (m)
(1)
(1)
(2)
(1)
(2)
(2)
(6)
(3)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(13)
Méret
(1)
Raktáron
(172)
(144)
Tagok száma
2 3
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Spirit

A Carp Spirit márka széles választékban kínál horgászfelszerelést a bojlis horgászok számára. Franciaországból származik, ahol a ponty horgászata felettébb népszerű. Az Halcatraz online webáruház kínálatából sem hiányozhatnak a népszerű Carp Spirit termékek. Alapvető horgászfelszerelésektől a prémium minőségű horgászcuccok is megtalálhatóak kínálatunkban.
 

Nagy sikerrel bírnak a Carp Spirit horgász fotelek és horgász székek. Nagyban elősegíti a kényelmet az állítható lábbal és háttámlával rendelkező horgász szék. A ponty horgászok kedvelt terméke a Carp Spirit székre szerelhető tálca, ami feederezés közben is praktikus horgászcucc. Nem csak a horgászok számára ajánlott, de kempingezés közben vagy az erkélyen is hasznos társ lehet egy kényelmes szék.
Biztos Neked is egyre több horgászfelszerelésed van. A Carp Spirit számos horgász táskát kínál, amiben rendszerezheted az aprócikkeket, aromákat, és csalikat. Az ólomtartó táskák széles választéka megtalálható a horgász webáruházban. Érdemes venni egy nagy méretű horgász táskát amibe MINDEN IS elfér. Megkönnyíti a kijutást a vízpartra, ha nem lehet autóval megközelíteni.
 

A Carp Spirit márka fejlesztői nagy hangsúlyt fektetnek az aprócikkek tervezésére, gyártására. Kiváló minőségben, a legjobb gyárakban készülnek a forgók, kapcsok, fűzőtűk stb… Igazán éles hegyű. magas minőségű pontyozó, bojlis horgok találhatóak a márka kínálatában. Érdemes megemlíteni a Carp Spirit Razor horgokat, hiszen rengeteg horgász köszönheti nekik gyönyörű halakat. A bojlis szerelékek előállításához szükséges horgászcuccok kellékei is megtalálhatóak a Carp Spirit kínálatában. Legyen szó fonott előkezsinór, bevonatos hámozható előkéről vagy előtétzsinórról. A Carp Spirit Herculine zsinórok kifejezetten népszerűek a bojlis szerelékek előállítása során. A pontyhorgászatban a German Rig szerelék alkalmas PopUp lebegő csalik felkínálására. A Carp Spirit kínálatában több méretben található German Rig és a horogra húzható stopper.

A feeder horgászat kedvelői számára készít a Carp Spirit extra vékony fűzőtűt és praktikus csalitüskét. Nekünk kereskedőknek borzasztóan fontos a horgász webáruház termékeinek az összeállítása. A horgászboltunk áru összetétele minden horgásznak tartogat megfelelő terméket. A Carp Spirit kínálata ebben segít, mert a kezdő horgászoktól a versenyzőkig találnak megfelelő horgász felszerelést a horgászok.

A harcsahorgászat szerelmesei számos harcsázó felszerelés közül válogathatnak. Megtalálható a kínálatban harcsázó úszó, vízközti úszó vagy harcsázó szerelék is Cat Spirit néven. A brand nagy figyelmet fektet a ragadozó halas horgászatra. Szeretném kiemelni ezen belül a Carp Spirit harcsa horgászathoz kifejlesztett kesztyűt. Megóvja a kezünket a nagy harcsák kézzel történő csónakba  segítése esetén.
A Carp Spirit kifejezetten jó ár-érték arányú termékei közé tartoznak a merítőszákok. Elérhető a horgász webshop kínálatában széles választékban. Nagyon fontos egy merítő háló esetében a praktikus kialakítás. Könnyen összecsukható, teleszkópos kivitelben több méret megtalálható a webáruházban. Ezeket a termékeket azoknak ajánljuk, akik horgász szett összeállítását tervezik. A pontyhorgászoknak a bojlis merítőhálót ajánljuk. Ezek az 1x1 méteres merítők számos sportvízen alapvető tartozéknak minősülnek a sebfertőtlenítővel együtt. Azért érdemes nagyméretű merítőt használni, mert kevesebb sérülést okoz a kifogott halaknak.
A pontyozó horgászat fontos kiegészítői közé tartoznak az etetés eszközei. Gondolok itt a H-bójákra, amely világító kivitelben elérhető a Carp Spirit termékek között. Nem mindegy hol helyezzük el a bóját! Erre szolgál segítségül a Carp Spirit tapogatórúd. Segítségével kitapogatható a kemény placc, ahol érdemes az etetést elvégezni. A termékek között bojlidobócső is számos méretben megtalálható, amivel a kihelyezett bóját folyamatosan etethejük bojlival.
A Carp Spirit termékei kiváló minőséget képviselnek a horgászcikk piacon. Saját magunk is használjuk számos kiegészítőjét. Legyen ez a garancia arra, hogy Te sem fogsz csalódni bennük.

Mutass többet
Találatok száma: 316
Lista szűrése