9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
5289Ft Ft8291
Gyártó
(138)
Raktáron
(29)
(109)
Wobbler hossz
3cm cm14
Wobbler súly
2gr gr24

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Zipbaits

A Zipbaits wobblerek származási helye Japán. A mai napig büszkék rá a Japánok, hogy a gyártás is helyben történik. A Zipbaits wobblerek hazánkban komoly rajongótáborral rendelkeznek. Sokak számára ismerős lehet a márka gyönyörű festéséről. Élethű mozgása és a sokszínű felhasználásának lehetősége sok pergető horgász segített élete fogásához. Legyen szó tengeri horgászatról, vagy édesvízi ragadozó halak horgászatáról a Zipbaits műcsalik között találunk alternatívát. A Zipbaits wobblerek a reménytelen helyzetekben is adnak halat, ahol az olcsóbb társaik sajnos nem. Ha minden remény elveszett, keresd ki a horgászcuccod közül a Zipbaits műcsalit és a siker nem marad el.
 

Egy jó horgászboltban helyet kell kapnia ezeknek a műcsaliknak. A Halcatraz online horgászboltot úgy alkottuk meg, hogy eljusson minden pergető horgászhoz ez a kiváló termék. A klasszikus formájú Zipbaits Orbit műcsalikat teljes választákában megtalálod. Emellett megtalálható a különlegesebb Zipbaits Khamsin formavilág is. A wobblerek minden típusát lefedi a horgász webshop kínálata. Található a webshopban süllyedő, felúszó és vízközti műcsali. A suspending, vízközti csalikkal óriási sikereket érhetünk el a süllő horgászatában. A pergető szerelékünk összeállítása során figyelembe kell venni az adott időjárást és évszakot. Ami a nyári pergetés forróságában működik, nem fog késő ősszel a hűvösebb vízben. Ilyenkor kell feltúrni a horgászcuccot és kiválasztani a megfelelő wobblert.

Milyen wobblert válassz?
Nyáron eredményen alkalmazható süllőre, balinra vagy domolykóra bármilyen felszín közeli wobbler. Érdemes a műcsalik méretével játszani, kisebbre-nagyobbra váltani. Nem kell félni a nagyobb méretű Zipbaits wobblerektől nyáron. A csuka pergető horgászok a nagyobb méretekkel szép eredményt érnek el. Ha nincs kapás a nagy méretre, fel kell tenni egy kisebb verziót.
A tavaszi horgászat alkalmával nagyobb eséllyel foghatunk ragadozó halat mélyretörő wobblerrel. A kishalak lehúzódnak a meder közelébe, mert ott melegebb a víz hőmérséklete.
Legyen szó folyóvízi szerelékről, vagy tóban való alkalmazásról a Zipbaits wobblerek helyt fognak állni. Legyen mindig a pergető horgászat kellékei között néhány Zipbaits csali.
A legnépszerűbb felúszó Zipbaits wobblerünk az Orbit széria. Merülési mélységét tekintve 1 méter és 1,5 méter közé tehető. Amint megállítod, egészen óvatosan kezd a felszínre törni. A wobbler belsejében MAG-drive rendszer működik. Tungsten súlyok és mágnesek alkotják a wobbler belsejét. Ez elősegíti a pontos dobást és az élethű veretést bevontatás közben.
A Zipbaits Rigge suspending wobblereket minden méretben megtalálod a horgász webshopunkban. Ezzel a műcsalival a vízoszlop között érdemes ragadozó halat keresni. Alkalmazható jerkelő módszerrel is, mert igazán élethűen mozog a kisebb rántásokra ez a típus.
 

Nem maradhat el pergető szett Zipbaits Rigge Flat nélkül, amivel a meder alját térképezheted fel. A segítségével a hűvösebb vízben élő ragadozók könnyedén becsaphatók. Érdemes kipróbálni késő ősszel ezt a wobblert.
 

A vertikális pergető horgászat szerelmesei sem maradnak műcsali nélkül. A Zipbaits Khamsin wobblercsalád belselyében MZ-19 típusú tungsten golyók találhatóak. Ezek a kis golyók garantálják a wobbler folyamatos rezgéseket. Ideális műcsali csónakból való vertikális pergetéshez. Érdemes kipróbálni a Tisza mélyebb partszakaszán.

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik szeretik a prémium minőségű wobblereket. Online horgászboltunkban minden horgászmódszerhez találsz megfelelő wobblert. A horgász webáruházban elég akár egy-kettő wobblert venned ingyen házhoz szállítjuk.


 

Mutass többet
Találatok száma: 138