Szűrők
Bruttó ár
5289Ft Ft9491
Akciós / Új
(2)
Gyártó
(150)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(150)
Raktáron
(2)
(148)
Wobbler hossz
3cm cm14
Wobbler súly
2gr gr24
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Zipbaits

A Zipbaits wobblerek származási helye Japán. A mai napig büszkék rá a Japánok, hogy a gyártás is helyben történik. A Zipbaits wobblerek hazánkban komoly rajongótáborral rendelkeznek. Sokak számára ismerős lehet a márka gyönyörű festéséről. Élethű mozgása és a sokszínű felhasználásának lehetősége sok pergető horgász segített élete fogásához. Legyen szó tengeri horgászatról, vagy édesvízi ragadozó halak horgászatáról a Zipbaits műcsalik között találunk alternatívát. A Zipbaits wobblerek a reménytelen helyzetekben is adnak halat, ahol az olcsóbb társaik sajnos nem. Ha minden remény elveszett, keresd ki a horgászcuccod közül a Zipbaits műcsalit és a siker nem marad el.
 

Egy jó horgászboltban helyet kell kapnia ezeknek a műcsaliknak. A Halcatraz online horgászboltot úgy alkottuk meg, hogy eljusson minden pergető horgászhoz ez a kiváló termék. A klasszikus formájú Zipbaits Orbit műcsalikat teljes választákában megtalálod. Emellett megtalálható a különlegesebb Zipbaits Khamsin formavilág is. A wobblerek minden típusát lefedi a horgász webshop kínálata. Található a webshopban süllyedő, felúszó és vízközti műcsali. A suspending, vízközti csalikkal óriási sikereket érhetünk el a süllő horgászatában. A pergető szerelékünk összeállítása során figyelembe kell venni az adott időjárást és évszakot. Ami a nyári pergetés forróságában működik, nem fog késő ősszel a hűvösebb vízben. Ilyenkor kell feltúrni a horgászcuccot és kiválasztani a megfelelő wobblert.

Milyen wobblert válassz?
Nyáron eredményen alkalmazható süllőre, balinra vagy domolykóra bármilyen felszín közeli wobbler. Érdemes a műcsalik méretével játszani, kisebbre-nagyobbra váltani. Nem kell félni a nagyobb méretű Zipbaits wobblerektől nyáron. A csuka pergető horgászok a nagyobb méretekkel szép eredményt érnek el. Ha nincs kapás a nagy méretre, fel kell tenni egy kisebb verziót.
A tavaszi horgászat alkalmával nagyobb eséllyel foghatunk ragadozó halat mélyretörő wobblerrel. A kishalak lehúzódnak a meder közelébe, mert ott melegebb a víz hőmérséklete.
Legyen szó folyóvízi szerelékről, vagy tóban való alkalmazásról a Zipbaits wobblerek helyt fognak állni. Legyen mindig a pergető horgászat kellékei között néhány Zipbaits csali.
A legnépszerűbb felúszó Zipbaits wobblerünk az Orbit széria. Merülési mélységét tekintve 1 méter és 1,5 méter közé tehető. Amint megállítod, egészen óvatosan kezd a felszínre törni. A wobbler belsejében MAG-drive rendszer működik. Tungsten súlyok és mágnesek alkotják a wobbler belsejét. Ez elősegíti a pontos dobást és az élethű veretést bevontatás közben.
A Zipbaits Rigge suspending wobblereket minden méretben megtalálod a horgász webshopunkban. Ezzel a műcsalival a vízoszlop között érdemes ragadozó halat keresni. Alkalmazható jerkelő módszerrel is, mert igazán élethűen mozog a kisebb rántásokra ez a típus.
 

Nem maradhat el pergető szett Zipbaits Rigge Flat nélkül, amivel a meder alját térképezheted fel. A segítségével a hűvösebb vízben élő ragadozók könnyedén becsaphatók. Érdemes kipróbálni késő ősszel ezt a wobblert.
 

A vertikális pergető horgászat szerelmesei sem maradnak műcsali nélkül. A Zipbaits Khamsin wobblercsalád belselyében MZ-19 típusú tungsten golyók találhatóak. Ezek a kis golyók garantálják a wobbler folyamatos rezgéseket. Ideális műcsali csónakból való vertikális pergetéshez. Érdemes kipróbálni a Tisza mélyebb partszakaszán.

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik szeretik a prémium minőségű wobblereket. Online horgászboltunkban minden horgászmódszerhez találsz megfelelő wobblert. A horgász webáruházban elég akár egy-kettő wobblert venned ingyen házhoz szállítjuk.


 

Mutass többet
Találatok száma: 150
Lista szűrése