Szűrők
Bruttó ár
299Ft Ft29992
Akciós / Új
(22)
(1)
Bottáska hossz
cm (2)
cm (2)
cm (2)
cm (2)
Gyártó
(8)
(1337)
Legnépszerűbb termékeink
(155)
(13)
Raktáron
(533)
(804)
Átmérő
mm (2)
mm (2)
mm (3)
mm (3)
mm (1)
mm (1)
mm (3)
mm (1)
mm (1)
mm (7)
mm (16)
mm (12)
mm (2)
mm (15)
mm (2)
mm (14)
mm (2)
mm (8)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Haldorádó

A Haldorádó márkanév Magyarországon minden horgász számára ismerős lehet. Nem hiába, hiszen 2008-tól kezdődött a Haldorádó sikertörténete és az óta folyamatosan felfelé ível. Ebben az évben jelentek meg az első saját gyártású termékei. Óriási sikert jelentett a piacra lépésük, mert valóban horgászok készíti horgászoknak a csalogatóanyagokat, csalikat és horgászfelszereléseket. Sok innovációt köszönhetnek a feeder horgászok a Haldorádó teszthorgászainak. A horgászboltban gyakran tapasztaljuk, hogy konkrétan Haldorádó termékeket keresnek a vásárlóink. A Halcatraz horgászbolt a kezdetek óta forgalmazza a Haldorádó termékeit. Nincs ez másképp a horgász webáruház kínálatában sem. Úgy alakítottuk ki az online horgászbolt kínálatát, hogy minden Haldorádó terméket megtaláljatok a felületén.

A feeder horgászat magyarországi népszerűsége Döme Gábor személyéhez erősen köthető. Olyan praktikákat és a megfelelő évszakhoz, időhöz illő etetőanyagokat ajánl, amivel a kezdő horgászok is képesek halat fogni. Amikor a horgászboltban kezdő horgászfelszerelést állítunk össze, szinte minden alkalommal ajánlunk hozzá Haldorádó etetőanyagot és csalit. Valamilyen szinten már találkoztak a fiatal horgászok a Haldorádó videóival az ismert videómegosztó felületeken. Érdemes figyelemmel kísérni ezeket a videókat, mert sok hasznos tanács és tipp van benne, amikkel eredményesebb lehet a horgászat.

A Haldorádó horgász kellékek lehetőséget nyújtanak a bojlis horgászat kedvelőinek. Az évek során számos bojlit dobtak a piacra, amivel eredményesen lehet kergetni a nagy pontyokat. Ezek a bojlik elérhetőek csalizó és etetésre szolgáló kivitelben is.
Azok a horgászok, akik fenekező szereléket alkalmaznak számos csali közül válogathatnak a márka kínálatából. Elérhető többek között pop-up, wafter és számos pellet. Ezeket a csalikat felkínálhatjuk csalitüskén vagy hajszálelőkén.

Az igazi forradalmat a Haldorádó SpéciCorn csalicsalád hozta. Ezek a kukoricára emlékeztető csalik tökéletesen kikönnyítik a horgot a mederfenéken. A használatuk igazán a method technikával eredményes. A Haldorádó csalikhoz és etetőanyagokhoz a By Döme Team Feeder márkajelzésű horgászcikkek társulnak. Ezen horgászcuccok között számos method kosár és horgászcikk található, ami egy jó feeder horgászathoz szükséges. Természetesen ezeket is megtalálod a horgász webáruház kínálatában.

A Haldorádó termékek sora kiegészül számos aromával. A legnépszerűbb a CSL hidegvízi aromacsalád, amely alkohol tartalmával a hideg vizek népszerű adaléka. Népszerűségét köszönheti a bőséges ízvilágnak. Minden évszaknak megvannak a megfelelő típusai. Hideg vízben érdemes a gyümölcsös ízvilágú, édes aromákkal bekeverni az etetőanyagot, micropelletet. A nyári melegben a SpéciAdditive aromák büdös, erjesztett ízvilága a nyerő. Minden Haldorádó aroma PVA barát, így használható a népszerű PVA tasakos technikával.

A csalik, és etetőanyagok mellett ki kell emelni a Haldorádó feeder horgászfelszereléseket. Számos feeder zsinór található a Haldorádó termékei között, amik kifejezetten a fenekező horgászathoz készültek és kiválóan süllyednek. A pontyozó horgászok számára elérhető nagy kiszerelésben fluo monofil zsinór, amivel az éjszakai horgászat könnyebbé tehető. A Haldorádó zsinórok között található fonott főzsinór egyedi kék színben. Ennek a segítségével sokkal több visszajelzés érkezik az etetésen lévő halakról, hiszen nincs nyúlása. Rögtön érezni lehet a megakasztott halat, nagyobb távolságban is. Kifejezetten ajánlott a nádfal előtti pecák alkalmával, amikor el kell húzni az akadótól a pontyokat vagy amurokat.

Amennyiben feeder horgászfelszerelés összeállításán gondolkozol, ne felejtsd ki a Haldorádó temékek széles kínálatát a Halcatraz online horgászbolt kínálatában. Ha Haldorádó feeder szett, akkor Halcatraz!

Mutass többet
Találatok száma: 1337
Lista szűrése