Szűrők
Bruttó ár
949Ft Ft89381
Akciós / Új
(23)
Bottáska hossz
cm (1)
Gyártó
(2)
(2)
(2)
(2)
(197)
(1)
Hossz (m)
(1)
(2)
(3)
(8)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(9)
(8)
Méret
(4)
(3)
(3)
(3)
(4)
Raktáron
(108)
(89)
Átmérő
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Korum

Biztosan Te is hallottál már a híres angol Korum horgászcikk gyártó vállalatról. Nem hiába! Prémium minőségű horgászfelszerelések érhetőek el a márka kínálatában. A horgászcuccok termékpalettája széleskörű. A feeder horgászathoz szükséges aprócikkeken keresztül a bojlis merítőfejekig minden megtalálható a Halcatraz online horgászbolt kínálatában. A horgász webáruházunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden horgász megtalálja a számára fontos kiegészítőket. A horgászat során felmerülő eszközök teljes választékban megtalálható Korum márkanév alatt.

A Korum feeder horgász székek rendkívül kényelmesek, mindemellett praktikusak is. Könnyen összeszerelhető, kis súllyal rendelkeznek és kiválóan adapterezhetőek. A tervezés során nagy figyelmet kapott az ülőfelület kialakítása, jól párnázott igazán kényelmes egész napos horgászat során is. A székek háttámlája állítható, Így minden horgász megtalálja a számára kényelmes ülőpozíciót. A horgász székekhez a webáruházban nagy választékban kapható feeder adapter. Az adapterekhez tökéletesen passzalnak stílusban a Korum bottartófejek.

A Korum feeder kiegészítői széles skálán elérhetőek a Halcatraz horgász webshopban. A Korum élen jár a method kosarak fejlesztésében. Elsők között dobták piacra a Dura Method etetőkosár családot. Elérhető széles méretskálával és kapható a hozzá tartozó töltőszerszám is. Ez egy igazi sikertermék, mert mindig úgy érkezik a mederfenékre, ahogy elvárjuk. A bojlis horgászoknak sem kell panaszkodniuk, mert nagy választékban találnak a fenekező horgászathoz kiegészítőket. Az előkötött Korum pontyozó horgok kiváló akadást biztosítanak és erős előkezsinórral vannak ellátva. Megtalálható a horgász webáruház kínálatában szakállas és szakáll nélküli kivitelben. Az egyik TOP eladású horog a Korum Xpert horogcsalád. Széles méretpaletta, kiváló ár-érték arány és nem utolsó sorban éles hegy jellemzi. Ezek a pontyozó horgok szakállas és szakáll nélküli kivitelben is elérhetőek. Ezeket a horgokat tetszés szerint köthetjük hajszálelőkés módszerhez. A feederezést kedvelő horgászok bátran alkalmazhatják csalitüskével. A horgász szerelékek összeállítása során ne maradjanak figyelmen kívül a Korum kiegészítői. A hajszálelőkés módszerhez számos stopper érhető el a kínálatban.

A horgászfelszerelés összeállítása során mindig felmerül a kérdés, hogy milyen merítőszákot érdemes választani. Kettő kategóriát érdemes megkülönböztetni. Vannak a verseny merítőfejek illetve a pontyozó, bojlis merítőszákok. A feeder horgászatok során érdemes kompakt méretű, könnyű merítőt választani, amire a Korum széles választékban kínál különböző merítőfejeket. Elérhető a horgász webáruházban összecsukható szák, ami kisebb helyen elfér a társainál. A merítőfejek között érdemes olyat keresni, aminek a háló része gumírozott. Sokkal könnyebben megszárad és nem lesz kellemetlen szag az autóba a horgászat végén. A másik előnye a hagyományos hálóval szemben, hogy kevésbé akad bele a halak bognártüskéje. Sajnos a halaknak és nekünk is kellemetlen, amikor ki kell szabadítani a merítőből a beakadt halat.
A bojlis merítőszákok között léteznek komplett rendszerek illetve önállóan merítőfej. A nyélrész szabvány menettel rendelkezik, ezért kombinálhatjuk a bojlis merítő nyelét a feeder merítővel. A bojlis merítő esetében fontos figyelembe venni a szövés sűrűségét. Általában a sportvizeken a sűrű szövésű merítőszákok elfogadottak. Ezek szerint a szempontok szerint az online horgász webáruház kínálatában könnyen eligazodhatunk.
A Korum horgászcuccokat minden olyan horgásznak ajánljuk, akik igényesek a felszerelésükre. Nem fog csalódást okozni senkinek, igazán élményteli a horgászat velük. Ne feledjétek, a Halcatraz online horgászbolt kínálatában minden horgászmódszerhez találtok megfelelő alternatívát. A Korum sikere abban rejlik, hogy horgászok készítik horgászoknak. Jó böngészést kívánunk a webáruházhoz!

Mutass többet
Találatok száma: 185 + 12 rejtett
Lista szűrése