Szűrők
Bruttó ár
238Ft Ft479991
Akciós / Új
(173)
(64)
Bottáska hossz
cm (3)
cm (1)
cm (2)
Csali hossz (cm)
4 20
Csapágyszám
(1)
(2)
(1)
Fékrendszer, Típus
(4)
Gyártó
(1)
(2)
(3)
(1)
(1455)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
Hossz (m)
(2)
(6)
(2)
(3)
(1)
(1)
(4)
(1)
(31)
(1)
(3)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(4)
(38)
(3)
(3)
(1)
(17)
(2)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(30)
(53)
(1051)
Méret
(1)
(1)
(42)
(45)
(6)
(4)
(3)
(3)
(3)
(3)
(3)
(3)
(1)
(1)
(45)
(44)
(45)
(45)
Pótdobok száma
(2)
Raktáron
(670)
(785)
Tagok száma
1 2
Wobbler hossz
3cm cm11
Wobbler súly
2gr gr25
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Áttétel
(1)
(1)
(1)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Fox Rage

A Fox Rage az egyik legismertebb angol márka, a Fox ragadozó halas programja. A program fő eleme a pergetés. A pergető horgászat népszerűsége nem csak Európában, nálunk is dinamikusan fejlődik. Egyre több horgász vásárol pergető felszerelést, és kezdi a ragadozó halak vadászatát. kb 2010-ben indította el a Fox a Rage programját. Mi a Halcatraz Horgászcentrumban a kezdetektől forgalmazzuk ezeket a termékeket. Nagyon szimpatikus az a modern gondolkodásmód, mely a Rage termékek mindegyikében és mindegyikén megtalálható.
Kezdetben természetesen a skandináv piacokat támadta a Rage, és a nagyhalas horgászat volt a fő csapásvonal. Ma is nagyon erős ebben a brand, hihetetlen arzenálja van a méter feletti halak becserkészésére. De természetesen az évek alatt folyamatosan szélesítette a választékát, éa a mai napra az egyik legkomplettebb pergető márkává nőtte ki magát. Minden egyes termékükben, termékükön láthatóak a Rage-re jellemző stílusjelek, melyek kifejezetten egyedivé teszik a Rage termékeket.
A pergető bot választékuk rendkívül széles. A belépő kategória fontos ismerve az erő és a tartósság. Ezek azok a szempontok, melyek fontosak lehetnek egy kezdő pergető horgász számára. Ugye nem csak a bot működése fontos, azt is elvárhatjuk ezektől a botoktól, hogy a kezdő horgászok pontatlanságait, hibáit jól tolerálják. A magasabb kategóriájú botok maguk a csodák. A Terminátor botcsalád a legjobb ár-értéket képviseli a minőségi kategóriában. 2015-ben választottam magamnak egy Rage Terminator botot, azóta már nem csak wobblerezni, szinte minden módszerhez választottam és használom a mai napig a Fox Rage Terminátor botokat.
A Fox Rage orsók a megbízható pergetőorsók megfizethető áron kategória képviselői. Kialakításban, dizájnban tökéletesen követik az aktuális trendeket. Mindig tökéletesen illeszkednek a Fox Rage pergető botokhoz.
A Fox rage műcsalik. A soft csaliknál el kell időzni minden egyes pergető horgásznak. A piac talán legigényesebb csalijairól beszélünk. Egyedi test kialakítás, semmihez sem hasonlítható rezgéskeltés. Olyan színezék, mely még a fejlettebb idegrendszerrel bíró ragadozókat is megtévesztik. Szinte minden csalin, olyan élethű szemeket találunk, mely tökéletesen téveszti meg a ragadozókat. A Fox Rage replica műcsalikat is ki kell emelnünk. Az üzletünk kínálatának legélethűbb csalijai. Ha van ilyen szó…
A wobbler piacon egy hatalmasat lépett a Fox Rage. Mivel célil tűzték ki, hogy az amerikai piacon is meg szeretnének jelenni, egy ésszerű lépéssel megvásárolták a Salmo wobblergyártó céget. Így egymást kiegészítve, erősítve hódíthatják meg minden földrész pergető piacát.
Ha Fox Rage, akkor meg kell említenünk a pergető kiegészítőket is. Itt kompromisszumot nem kötve, a lehető legjobb minőségű termékekkel találkozhatunk. A pergető dobozai a legjobb minőségűek a piacon. Mind az UV-álló képességük mind a tartósságuk tekintetében.  A Pergető táskáik sora is végeláthatatlan. Minden típusú és formájú pergető táska megtalálható a választékukban. És ezek nem csak a legszebb táskák a piacon! Rendkívül praktikusak és felhasználóbarátok. Valóban gyakorló horgászok tervezték, horgászoknak. A bottáskái nem csak tökéletesen védik a kedvenc pergető botjainkat, de egyediségükkel 100 másik közül is kitűnnek.
Külön ki kell emelnünk a Fox Rage ruházatát. A téli, thermo öltözete rendkívül praktikus, kényelmes lélegző kivitel. Minden körülmény közt védi a pergető horgászt. Meg kell említenünk az esőruháját is, mely egyértelműen piacvezető. Egy technikai ruháról van szó. Ez nem csak egy olyan mondva csinált esőruha. Modern anyagokból, a pergető horgászok számára tervezett ruha.
A Fox Rage ruházatok közt mindenki megtalálja a kedvencét minden évszakra vagy időszakra. Összekeverhetetlenül egyedi kialakítás és formatervezés jellemzi minden egyes ruhadarabját, melyet nyugodt szívvel ajánlunk minden horgásznak. De elmondható ez a teljes Fox Rage márkára is. Olyan pergető horgászoknak ajánljuk, akik a minőségi termékeket kedvelik, és nem elégednek meg egy átlagos horgászfelszereléssel.
 

Mutass többet
Találatok száma: 1224 + 231 rejtett
Lista szűrése