HALCATRAZ ELŐKÖTÖTT HORGOK

Amennyire egyszerű és mára már teljesen természetes kiegészítő egy horgász számára az előkötött horog, olyan nagy ugrást jelentett, amikor megjelent a horgászboltok polcain. A szerelék parton történő gyors, kényelmes cseréjét sokan addig is igyekeztek az otthon, előre megkötött horgokkal elősegíteni, így viszont a horgászatra való felkészülés nagy része már nem a szerelékek kötögetésével kell, hogy teljen.

Mára számtalan gyártó kínál különféle előkötött horgokat célhalnak, módszernek megfelelő előkehosszúsággal, horogmérettel, átmérővel. Olykor óriási segítség lehet, ha a végszerelékünket nem a parton kell megkötnünk egy fárasztás után, adrenalintól fűtve, vagy álmosan, sötétben, szélben, vizes esetleg átfagyott ujjakkal. Nem beszélve a rendszerezhetőségről, amit a csomagoláson található egyértelmű jelölések tesznek lehetővé.

A Halcatraz sajátmárkás előkötött horgai a method feeder horgászok számára készült. Megkönnyíti a horgászok életét a vízparton, hogy tényleg csak a horgászattal kelljen törődni. A Halcatraz előkötött horgok olyan minőségű alkotóelemek felhasználásával készült, amivel mi is szívesen horgászunk. Azt szeretnénk a horgászok kezébe adni, ami nem fog csalódást okozni a vízparton és megbízható társ lehet. Megfelelő méretű előkék, a hozzájuk passzoló horog forma és méret, valamint az optimális csalitüske méret teszi teljessé ezeket az előkötött feeder horgokat.

  • Gyártó/Forgalmazó: Halcatraz Kft. - 4400 Nyíregyháza, Bujtos utca 46.
  • Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog készre kötött előkével horgászati célra.
  • A horog anyaga: acél + nylon vagy fonott zsinór
  • Tisztítása: -
  • A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!
  • Gyermekektől elzárva tartandó! 
Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése