Szűrők
Bruttó ár
3489Ft Ft100991
Akciós / Új
(7)
(2)
Gyártó
(4)
(3)
(5)
(3)
(47)
(1)
(7)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(19)
(51)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

 Hálózsák

Nincs többé didergés azokon a hideg téli éjszakákon, és nem kell félni a hidegtől. A leghidegebb körülmények között is páratlan kényelmet biztosít.

A jó hálózsák megtartja a test melegét, kényelmes, nem túl nehéz és kiterített méretéhez képest viszonylag kicsire csomagolható. A hálózsák szigetelőképességét a töltőanyag, illetve az abban lévő szigetelő levegőréteg biztosítja, amely elválasztja túrázót a hálózsákon kívüli hidegebb világtól. Hogy egy hálózsák mennyire hatékonyan tartja a meleget, az a töltőanyag típusától, mennyiségétől, térfogatától, valamint a hálózsák szabásától is függ. Még a kis hálózsákok is a nagyobb helyigényű felszerelési tárgyak közé tartoznak, ezért a tervezett időjárási viszonyoknak leginkább megfelelő hálózsákok közül a legkönnyebbet és legkisebbre összecsomagolhatót szokták választani a hátizsákos turisták. Viszont mi horgászok vagyunk, így a méret nem is annyira lényeges.

A mai hálózsákok többnyire kívül-belül műszálas alapanyagokból készülnek. A felhasználás céljától függően a külső anyag legtöbbször vízpergető, esetleg extrém körülményekre készített lélegző-vízálló szövetből készül. A zsák belseje, mely otthont ad nekünk, többnyire jól szellőző, testbarát műszálas anyagokból, vagy kevert pamut-műszál textíliából készül. A töltőanyag fajtája, minősége nagy mértékben befolyásolja, milyen nehéz a zsák és mekkora helyet foglal el. A hálózsák élettartama ugyancsak ezen múlik.

A 3 vagy 4 évszakos hálózsákok úgynevezett meleg varrással készülnek. Ennek lényege, hogy a külső és belső huzat anyaga nem közvetlenül van összevarrva, hanem egy 5-10 centiméter széles "fal" tartja őket egymástól távol. Ezek a falak rekeszekre osztják a zsák belsejét, többek közt ez biztosítja, hogy a töltőanyag egyenletesen oszlik el a hálózsák belsejében

A szuper vastag konstrukció még a leghidegebb, legextrémebb, legszélsőségesebb időjárási körülmények között is biztosítja az állandó meleget és komfortérzetet. 

Ha kiválasztottál egy modellt, bújj bele és próbáld ki, hogy a mérete megfelel-e. Legyen benne annyi hely, hogy kényelmesen mozoghass benne, ugyanakkor annyira testhezálló, hogy ne kelljen túl sok felesleges teret felmelegítened.

Ha látod, hogy RAKTÁRON, akkor egy-két nap és nálad is lehetnek ezek a szuper termékek. 

Gyártó/Forgalmazó:
Avid Carp - Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A
Carp Academy - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Carp Spirit - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3
Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.
Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A
Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Prologic -  Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Camping tartozék, évaszakoknak és időjárásonak megfelelő kivitelekben. 
Hálózsák anyaga: műszál, szintetikus töltettel
Nem játék, használja körültekintően! 
Mutass többet
Találatok száma: 70
Lista szűrése