Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft19992
Akciós / Új
(21)
Gyártó
(4)
(2)
(6)
(1)
(13)
(2)
(22)
(10)
(10)
(6)
(5)
(6)
(30)
Legnépszerűbb termékeink
(23)
Raktáron
(100)
(19)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Pergető doboz

Neked van már elegendő pergető dobozod?

Mindenkivel előfordult már a pergető felszerelése rendszerezésekor kiderült, hogy túl sok a pergető aprócikke. A jig fejek, gumihalak, cheburashka ólmok és kapcsok tárolására szükség van megfelelő méretű pergető dobozra. Széles méretválasztékban kínálunk dobozokat a különféle horgászfelszerelésekhez. A pergető dobozok fontos szempontja, hogy jól illeszkedjenek és passzoljanak a pergető táskába.

A pergető dobozok elérhetőek áttetsző vagy füstös színben. A sötétebb színű pergető dobozok elsősorban a nagy UV sugárzásban bizonyulnak hasznosnak. Nem égeti meg a gumihalakat a napsugárzás és hosszabb távon használhatóak maradnak. Megőrizve a gumihalak puha, plasztik anyagát.

A pergető táskák változó formában kerülnek forgalomba. A Rapala pergető táskák között elérhető dobozzal feltöltött és doboz nélküli táska is. Erre kínálnak megoldást például a Rapala pergető dobozok. A legnépszerűbb pergető dobozok elérhetőek a kínálatunkban, így mindenki megtalálja a kedvencét. Ezek közül a márkák közül tudsz választani:

  • Rapala
  • Meiho
  • Versus
  • Fox Rage
  • Reiva
  • Carp Zoom
  • Nevis

A pergető dobozok jól rendszerezhető horgászfelszerelések. A belső térelválasztókat szabadon lehet cserélgetni és variálni. A wobblerek és műcsalik így esesével kerülhetnek a fakkokba és nem akadnak össze a horgok.

Nagyon jó szolgálatot tehet egy vízálló pergető doboz. Itt a perem oldalán gumi tömítés található. Ha esetleg vízbe esne a csónakból, fennmarad a víz tetején és megússza a horgászfelszerelés a lesüllyedést a meder aljára.

A webáruházban elérhető több fajta kompakt méretű pergető doboz Ultra Light csalikhoz is. A Spro Freestyle, Meiho és Reiva pergető dobozok megkönnyítik a horgászatot. Ha nem szeretnél nagy táskát vinni pergetéshez, akkor ezek a kis dobozkák nyújtják a legjobb megoldást. Elférnek benne a kis körforgó villantók és twisterfejek.

A horgász webshop kínálatában csak megbízható pergető dobozokat találsz, amelyek nem fognak eltörni néhány nap használat után. A Versus és a Meiho jelenti az igazán prémium minőséget közöttük. A gyártás a mai napig Japánban történik és ez garantálja a prémium minőséget.

Bízunk benne, hogy sikerül megtalálni a számodra megfelelő pergető dobozt. 

Mutass többet
Találatok száma: 119
Lista szűrése