Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft2791
Gyártó
(9)
(9)
(9)
(21)
(8)
(3)
(24)
(8)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(25)
Raktáron
(76)
(18)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Off-set horog

A horgász horgok számos típusát különböztetjük meg, a különböző formák határozzák meg a típusát és hogy mire használják. Az egyik ilyen típus az offset horog.

Nem vitás, hogy a ragadozóhorgászat és az akadók, vízi búvóhelyek kérdése nagyon is összefügg. A ragadozók egyrészt maguk is rejtőzködnek általában, nem szeretik a rivaldafényt, s a táplálkozásukhoz is szívesen használnak rejtekhelyeket, különböző fedezékeket. Számos alkalommal fordul elő, hogy a rejtekükből nehezen csalhatók elő, s nekünk kell a nehezített körülményekkel megáldott helyen megkeresnünk őket. Ekkor kerülhetnek előtérbe olyan végszerelékek, melyek akadós terepen is biztosíthatják a folyamatos horgászatot. A manapság már hazánkban is elterjedt offset horgok kiváló lehetőségeket kínálnak, s szerencsére már a hozzájuk való, a hal megakasztását alakjukkal is támogató plasztik csalik is megvásárolhatók.

Kifejezetten a gumihalas, plasztik csalis horgászathoz fejlesztették ki, amelyet cheburashka fejjel kombinálhatunk. Az offset horgok használatának legfőbb előnye, hogy műcsalinkat úgy tudjuk ráhelyezni, hogy bevontatás során ne tudjon az útját keresztező gallyakba, kövekbe beleakadni. Az offset, féreghorgok nagy előnye, hogy kevésbé akad meg a meder alján lévő akadókban. Ezzel elérhetjük, hogy olyan helyeken is el tudjuk vezetni, műcsalinkat, ahol a hagyományos módszerekkel lehetetlen. Tökéletes választás pl. Carolina righez, de Cheburashkával, vagy éppen Winged Jiggel is tökéletes. Így a lehető legszabadabban fog mozogni műcsalink, a kapás esélyét maximalizálhatjuk ezzel. Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős! Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik. Széles méretválasztékban elérhető.

A műcsalik, melyek ehhez a módszerhez valók, tartalmaznak olyan ún. slotokat (nyílásokat, bemetszéseket), melyek segítik egyrészt a plasztik feltűzését, de sokkal fontosabb, hogy támogatják bevágáskor a horog kifordulását is a műcsaliból. Ez nagyon fontos a halak hatékony megakasztásában. A horog öble is fontos, bár ezzel egy kicsit trükközhetünk is a csali feltűzésekor. Lényeg, hogy ha offsett horgot használunk cseburashkával vagy más hasonló súllyal, akkor ott arra kell ügyelnünk, hogy megfelelő nagyságú öble legyen a horognak, vagyis a csali teste elférjen bőven a horog öblében.

Gyártó/Forgalmazó: 

Reiva - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Savage Gear - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Gamakatsu - Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.

Black Cat - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14

Fox Rage - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

BKK - Fahal Kft, 1119 Budapest, Mohai köz 5.

VMC - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog, horgászati célra.

A horog anyaga: acél

Tisztítása: -

A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 94
Lista szűrése