Szűrők
Bruttó ár
2189Ft Ft693291
Akciós / Új
(21)
(3)
Gyártó
(14)
(7)
(2)
(1)
(15)
(17)
(1)
(1)
(135)
(17)
(78)
(2)
(5)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(10)
Raktáron
(136)
(165)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

 Versenyláda és kellékei


A horgászat során használt versenyládák és kiegészítőik elengedhetetlen eszközök minden profi és hobbi horgász számára. A Preston Innovations és Matrix márkák a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb márkák a versenyládák és kiegészítőik területen. Emellett megtalálhatóak a népszerű hazai forgalmazók márkái is, mint például:

  • By Döme Team Feeder
  • Carp Zoom
  • Nevis
  • Serie Walter


A Preston Innovations versenyládák kiemelkedő minőségűek és tökéletesen meg vannak tervezve. Ideális választás örömpecához és a horgászversenyek során történő használatra. Ezek a ládák rendkívül tartósak és sokféle kiegészítő tartozik hozzájuk, mint például különböző méretű és típusú dobozok, feeder karok, ernyő tartók. A versenyládához számos praktikus kiegészítő megtalálható a Halcatraz horgász webáruházban. A Preston Innovations termékek garantálják, hogy minden horgász jól felkészülten áll neki a versenyzésnek.

A Matrix versenyládák is rendkívül népszerűek a horgászok körében. Ezek a ládák kiváló minőségű anyagokból készülnek, és számos kiegészítővel rendelkeznek. Szinte minden elérhető Matrix adapter megtalálható a webshopban, amelyek segítségével könnyedén rendszerezhetjük és tárolhatjuk a horgászfelszereléseket. A Matrix versenyládák stílusosak és praktikusak, így ideális választásnak bizonyulnak minden horgász számára. 

A Halcatraz kínálatát úgy válogattuk össze, hogy a legegyszerűbb típustól a prémium minőségű termékekig minden elérhető legyen. A Preston és Matrix versenyládák legújabb modelljeit természetesen megtalálod a kínálatunkban több színben is.

Összességében a Preston Innovations és Matrix versenyládák és kiegészítőik kiváló minőségű termékek. Ezek a prémium horgászfelszerelések nem csupán segítik a horgászokat a versenyeken, de biztosítják, hogy minden horgász élményben gazdag és sikeres horgásznapokat tölthessen el a vízparton.

Mutass többet
Találatok száma: 301
Lista szűrése