Szűrők
Bruttó ár
289Ft Ft17991
Gyártó
(6)
(11)
(1)
(20)
(7)
(6)
(8)
(2)
(3)
(4)
Raktáron
(30)
(39)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Magvak

Akár vadvízen vagy akár agyontelepített vizeken könnyedén érhetünk el hatalmas sikereket egy jól megválasztott magvas etetéssel. Fontos, hogy a magot mindig főzzük, hiszen így lesz a halak számára a legemészthetőbb és legcsalogatóbb. Fontos a magvak összetétele is. Alkalmazhatunk 1 fajta magot csak magába vagy akár összeállíthatunk egy tökéletesen megválasztott magmixet is.

A mix lényegesebben csalogatóbb lesz a halak számára, hiszen kiválaszthatják a számukra jelen pillanatban legkívánatosabb magvakat. Az erjesztett magok is könnyebben emészthetőek lesznek a halak számára, ha az erjesztést nagy odafigyeléssel csináljuk. Személyes vélemény az, hogy nem érdemes bajlódni ezekkel a dolgokkal, hiszen a boltok polcain ott figyelnek tömkelegével ezek a termékek.

A Haldorádó FermentX Tejsavas Magmix 4x az egyik kedvencem. Abszolút újdonságnak számít a Haldorádó palettáján megjelenő FermentX termékcsalád, valamint a hozzá kapcsolódó adalékanyagok. Ezek nem mások, mint erjesztett etetőanyag és magkeverékek. A FermentX termékek 60 nap fermentálás után kerülnek forgalomba. A speciális tartályokban a készítés során úgy érlelődik a keverék, mint a legjobb borok. Garantáltan 100%-ig természetes és nem tartalmaz tartósítószert. Tejsavas magvak etetéshez, csalizáshoz.
Etetéshez és csalizáshoz kínáljuk a három különböző magmixet: a Tejsavas kukorica, a Tejsavas kukorica-búza és a 4X Mag Mix (kukorica, búza, repce, tigrismogyoró) bármelyike alkalmas a szoktató etetéshez és a halak helyben tartásához. Ha nem kedveljük, az erjesztett dolgokat könnyedén találunk akkor is számunkra megfelelő magmixet.

A Maros Mix Főtt Extra Magmix tökéletes választás egy rapid pecára is. A legősibb és talán az egyik leghatásosabb horgász csalik a főtt magvak, melyek segítségével az év bármely szakában komoly eredményeket érhetünk el. Manapság a sikeres ponty és amurhorgászathoz nélkülözhetetlenek. Felhasználási területük rendkívül széles skálán mozog. Etetőanyagba keverve, csúzlival belőve vagy előetetéshez egyaránt használhatjuk, de a szebb, egészségesebb szemeket akár horgon, csaliként is felkínálhatjuk. 1 kg-os kiszerelésben, 60 nap és 2 év minőség-megőrzési idővel kerülnek forgalomba. A következő termék szinte mindig helyet kap a táskámban, ami a Haldorádó Tigrismogyoró Főtt. A szelektív ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalifajtája a tigrismogyoró, amely egyre népszerűbb, egyre többen használják hazánkban is. A tigrismogyoró fogósságának titka a magas, természetes cukorszint. Aki még nem kóstolta, annak érdemes megízlelni, meghökkenve tapasztalja majd, hogy milyen finom. Kellemes édes íze mellett 25% körüli fehérjetartalommal rendelkezik és értékes vitaminforrásként is szolgál.

A magvakkal szerintem nem lehet mellé nyúlni. Akár komolyabb túrán veszünk részt vagy csak egy rapid horgászatra ugrunk ki a magok nem fognak cserben hagyni minket. 

Mutass többet
Találatok száma: 69
Lista szűrése