Szűrők
Bruttó ár
3489Ft Ft5731941
Akciós / Új
(6)
(5)
Csapágyszám
(1)
Fékrendszer, Típus
(1)
Gyártó
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(2)
(7)
(1)
(1)
(1)
(3)
(3)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(7)
(4)
(1)
(4)
(2)
(3)
(5)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(3)
(1)
Méret
(1)
Pótdobok száma
(1)
Raktáron
(18)
(23)
Áttétel
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Különleges Horgász Szett

Te gondolkoztál már horgász szett vásárlásán? Bizonyára igen, ha honlapunkra találtál és a horgászfelszerelések tömkelegében a különleges szetteket nézegeted. A horgász szettek választása mellett számos pozitív érv szól. Elsőként az ár-érték arány szokott szerepelni. A bomba árúk miatt jelentenek kiváló választást. Viszont nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy a megfelelő típusú és minőségű horgász szettet válassz. Érdemes az adott horgászati stílushoz és módszerhez választani megfelelő horgászfelszerelést a webáruház kínálatából.

A horgász szetteket kategorizáltuk az adott horgászmódszer alapján, így könnyű megtalálni a megfelelőt közülük. A különleges horgász szettek csoportjába kerültek az egyedi szettek. Nagy figyelmet fordítottunk a használhatóságra. Egytől-egyig jó minőségű horgász eszközök kombinációja, ami megfelel minden elvárásnak. A horgász szettek összeállítása során figyelembe vettük, hogy milyen vásárlói igények merülnek föl. Ennek alapján hoztuk létre az egyedi, Halcatraz szetteket, amik csak nálunk kaphatók.

A PVA tasakos horgászat különösen népszerűvé vált a bojlis és feeder horgászok között. Erre kínál megoldást a The One PVA pack. Minden eszközt tartalmaz, amire szükség lehet a horgászmódszer elsajátításához. Ha megtetszett a koncentrált PVA eszközökkel történő etetés, akkor nincs más hátra, mint a Carp Expert PVA megaszett megvásárlása.

Az etetőrakéta használatát korábban bemutattuk egy cikkben a Halcatraz blog bejegyzései között. Készítettünk egy spod etetőrakéta szettet, ami minden fontosabb eszközt tartalmaz az etetéshez. A spod készletet azoknak a vásárlóknak javasoljuk, akik nem szeretnének silány minőségű horgászfelszerelést vásárolni.

Található a kínálatban Prologic mérlegelő szett, ami segít a kifogott halak biztonságos elhelyezésében. Sok horgász egyszerre vásárolja meg a pontybölcsőt és a mérlegelő zsákot, innen eredt az ötlet a kettő kombinációjára. Nem kell attól tartani, hogy nem passzol össze a két termék mérete. Mindezt sikerült bomba áron kínálni, hogy visszautasíthatatlan legyen az ajánlat.

A Korda halmatrac szett minden olyan kiegészítőt tartalmaz, ami szükséges a kifogott hal fertőtlenítésére és lemérésére. Mindez olyan áron kerül forgalomba, hogy nem érdemes kihagyni.

A különleges horgász szettek között még található gyerekeknek készült Junior horgász bot és orsó kombinációja. Bízunk benne, hogy sikerült megtalálni a számodra legjobban passzoló típusú horgászfelszerelést.

Mutass többet
Találatok száma: 41
Lista szűrése