Szűrők
Bruttó ár
3989Ft Ft62991
Akciós / Új
(10)
(1)
Gyártó
(1)
(2)
(1)
(4)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
(4)
(1)
(2)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(5)
(1)
Raktáron
(15)
(6)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Különleges Horgász Szett

Te gondolkoztál már horgász szett vásárlásán? Bizonyára igen, ha honlapunkra találtál és a horgászfelszerelések tömkelegében a különleges szetteket nézegeted. A horgász szettek választása mellett számos pozitív érv szól. Elsőként az ár-érték arány szokott szerepelni. A bomba árúk miatt jelentenek kiváló választást. Viszont nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy a megfelelő típusú és minőségű horgász szettet válassz. Érdemes az adott horgászati stílushoz és módszerhez választani megfelelő horgászfelszerelést a webáruház kínálatából.

A horgász szetteket kategorizáltuk az adott horgászmódszer alapján, így könnyű megtalálni a megfelelőt közülük. A különleges horgász szettek csoportjába kerültek az egyedi szettek. Nagy figyelmet fordítottunk a használhatóságra. Egytől-egyig jó minőségű horgász eszközök kombinációja, ami megfelel minden elvárásnak. A horgász szettek összeállítása során figyelembe vettük, hogy milyen vásárlói igények merülnek föl. Ennek alapján hoztuk létre az egyedi, Halcatraz szetteket, amik csak nálunk kaphatók.

A PVA tasakos horgászat különösen népszerűvé vált a bojlis és feeder horgászok között. Erre kínál megoldást a The One PVA pack. Minden eszközt tartalmaz, amire szükség lehet a horgászmódszer elsajátításához. Ha megtetszett a koncentrált PVA eszközökkel történő etetés, akkor nincs más hátra, mint a Carp Expert PVA megaszett megvásárlása.

Az etetőrakéta használatát korábban bemutattuk egy cikkben a Halcatraz blog bejegyzései között. Készítettünk egy spod etetőrakéta szettet, ami minden fontosabb eszközt tartalmaz az etetéshez. A spod készletet azoknak a vásárlóknak javasoljuk, akik nem szeretnének silány minőségű horgászfelszerelést vásárolni.

Található a kínálatban Prologic mérlegelő szett, ami segít a kifogott halak biztonságos elhelyezésében. Sok horgász egyszerre vásárolja meg a pontybölcsőt és a mérlegelő zsákot, innen eredt az ötlet a kettő kombinációjára. Nem kell attól tartani, hogy nem passzol össze a két termék mérete. Mindezt sikerült bomba áron kínálni, hogy visszautasíthatatlan legyen az ajánlat.

A Korda halmatrac szett minden olyan kiegészítőt tartalmaz, ami szükséges a kifogott hal fertőtlenítésére és lemérésére. Mindez olyan áron kerül forgalomba, hogy nem érdemes kihagyni.

A különleges horgász szettek között még található gyerekeknek készült Junior horgász bot és orsó kombinációja. Bízunk benne, hogy sikerült megtalálni a számodra legjobban passzoló típusú horgászfelszerelést.

Mutass többet
Találatok száma: 21
Lista szűrése