Szűrők
Bruttó ár
3489Ft Ft116992
Akciós / Új
(1)
(1)
Gyártó
(9)
(1)
(3)
(1)
(5)
(45)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(61)
(7)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Hajós adapterek

Szoktál csónakból horgászni?

Ha a válasz igen az előbb említett kérdésre, akkor a hajós adaptereinket neked találták ki! Sok horgásznak gondot okoz a szonár vagy halradar rögzítése a hajóján. Erre találták ki az univerzális radarfej tartó adaptert. Szinte minden halradarral kompatibilis és egyszerűen rögzíthető a horgász csónakok oldalán. Kínálatunkban a Carp Academy és Carp Zoom típusú radarfej tartók közül választhatsz. Évek óta értékesítjük őket nagy megelégedettséggel a csónakos horgászok számára.

Ismered a Railblaza hajós adaptereit?

Ha a kérdésre nemleges választ adtál, akkor segítünk megismerni őket. Mindent tudnak a hajózásról és a horgász csónakokról. A vállalat termékeit 2021-ben kezdtük el forgalmazni, amikor a Halcatraz csapata is elkezdett csónakból horgászni. Feltűnt nekünk, hogy nem tudjuk ezek nélkül a hajós adapterek nélkül megfelelően felszerelni a saját horgász csónakunkat. Gyakran útban voltak a pergető botok helyváltoztatás közben a hajó fedélzetén. Mióta a Railblaza hajós adaptereivel felszereltük a horgász csónakunkat könnyebb a horgászfelszerelés tárolása és szállítása.

Ezek az adapterek teljes mértékben kompatibilisek egymással. A talpakat felszerelhetjük a horgász csónak szinte bármely pontjára. Legyen szó alumínium vagy kompozit anyagból készült horgász csónakról. Különböző kialakítású talpak elérhetőek a webáruház kínálatában. Lehetővé teszik akár behúzásra használt gumicsónakra való felhelyezésre is. A Railblaza RailMount talp adapter segítségével a horgász csónak korlátjára fel lehet rögzíteni az adott hajós adaptert.

Miután a megfelelő Railblaza talpat kiválasztottuk gond nélkül cserélgethetjük a rajta elhelyezett adaptert. Nyugodtan tarthatunk benne kamera tartó adaptert, telefontartót vagy akár kedvenc tabletünket is elhelyezhetjük a hajón. Biztosak vagyunk benne, hogy könnyen használható és praktikus hajós adapter a Railblaza bármely kiegészítője.

A Railblaza kínálatában lévő bottartók széles választékban elérhetőek. Létezik belőlük egytől akár három bot tárolására szolgáló bottartó is. A Railblaza G-Holder segítségével vízszintesen tárolható bármilyen horgászbot. Ezt a fajta hajós adaptert akár otthonunkban vagy garázsunkban is alkalmazhatjuk. Ezzel díszítheti kedvenc horgászfelszerelésünk az adott helyiséget, amikor nincs épp bevetésen.

Reméljük sikerül megtalálni a megfelelő hajós adaptert a horgász webáruházunk kínálatában.

Gyártó/Forgalmazó:

Carp Academy - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14.

Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A.

Minn Kora - Epropulsion - Railblaza - Allroundmarin Hungaria Kft - 8360 Keszthely , Festetics utca 48.

Rhino - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14. 

Westin - Fahal Kft, 1119 Budapest, Mohai köz 5.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, hajóra vagy horgász csónakra felszerelhető adapterek.

Tisztítása:  puha sörtéjű kefével, nedves törlőkendővel.

A használata nem játék, csak megfelelő szakértelemmel szerelje fel!

Mindig viseljen mentőmellényt a horgász csónakban.

Nem játék, gyermekektől távol tartandó!

Anyaga: műanyag, fém, vízlepergető szövet

Mutass többet
Találatok száma: 68
Lista szűrése