Black Cat harcsás botok

Az európai vizek legnagyobb édesvízi ragadozóhala a harcsa. Bár megfogásával sokan próbálkoznak és a különböző módszereknek egyre több szerelmese akad, legtöbben mégis inkább csak belekóstolnak, majd rövid idő után felhagynak vele, mivel a várva várt eredmény sok esetben elmarad. Egy harcsahorgászat sosem lesz olyan intenzív, mint egy rakózás vagy feederezés.

A sokkal több türelmet, jó helyismeretet, kitartást, elszántságot igénylő harcsahorgászat nem kecsegtet azonnali sikerélménnyel. Itt valóban ki kell járni az iskolát és meg kell ismerni a célhalunk szokásait, életmódját. Mivel sokan szeretnék ezt a részt megúszni és átugrani, az eredmény sem lesz olyan. Ezért a harcsahorgászatot még mindig valamiféle misztérium övezi. Egészen más érzés úgy ülni a csónakban, hogy a következő kapásra akár mázsás halat is akaszthatunk; vagy tudva, hogy az alattunk elterülő mélység óriási ragadozókat rejt.

Ehhez az élményhez szolgáltat számunkra csúcsminőségű eszközöket a Black Cat. A Stefan Seuß nevével fémjelzett márka minden terméke komoly tervezés, hosszú tesztelés és sok évtizedes tapasztalat eredménye.

A Black Cat több botcsaládot is felvonultat. A Freestyle sorozat Bank változata igazi mindenes bot. Tökéletes bármilyen partról történő passzív módszeres harcsahorgászathoz. Élénk citromsárga színben készül, ami nem csak szemet gyönyörködtető külsőt kölcsönöz neki, hanem rossz látási viszonyok között vagy éjszaka igen jó szolgálatot is tesz.
A Solid Vertical fantázianevű darab igazi csónakos harcsás bot. Neve elárulja, hogy elsősorban csónak alatti, tehát kuttyogatásos, jiges vagy vertikális csalivezetéshez szánt botról van szó.
A Cat Buster 3 m-es változata egy univerzális, széleskörűen felhasználható bot, kifejezetten nagy, mázsa feletti halakhoz, elsősorban parti horgászatra. Ugyanennek a sorozatnak a Godzilla nevű tagja igazi nehézfegyver. Többszáz méteres behúzásokhoz, akadós, nehéz terephez és embert próbáló fárasztásokra tervezték.
A Black Passion sorozattal a belépő árszegmenst igyekeztek megcélozni. Minden tagja nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik, így kezdő felszerelés összeállításakor nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni. A Bank, a Long Ranger, a Spin és a Vertical típus is bizonyítja, hogy olcsón is lehet jó minőséget gyártani.

A Perfect Passion szintén közepes árfekvésű botcsalád, még szélesebb választékkal. A Perfect Passion XH-S hibátlan parti harcsás bot, csúszásmentes nyéltaggal, jól ismert sárga-fekete színben. A távoli akasztások is biztosan végrehajthatóak vele és a nehéz szerelékeket is könnyedén messzire bejuttatja. A Long Range bójás vagy klasszikus fenekező módszerhez kiváló a maga 3,30-as hosszával. A Perfect Passion Boat Spin 250cm és 400g dobósúlyú típus, kifejezetten azoknak, akik csónakból űzik a harcsát. A Perfect Passion Spin egy mindenes parti bot, melynek 2,70-es hossza már a távolabbi dobásokat is lehetővé teszi. A Vertical nevű darab egyrészes, rövid (180cm) és csupán 280 gramm! Így tökéletes társ minden csónakos, aktív módszerhez.

A Black Cat kezdőknek, haladóknak, profiknak egyaránt kínál botot, így bármely szintjén állunk a harcsahorgászatnak, bátran válasszunk a kínálatból.

A minőség ezeknél a termékeknél nem kérdés!

 
Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése