Horgász párna

 
Többnapos horgászatok során magától értetődő, hogy a partra tábort építünk. Van, aki minimalista módon oldja ezt meg, de olyan is akad, aki valóságos otthont próbál teremteni magának. Sátrat állít, hogy legyen hová visszavonulni a természet viszontagságai elől vagy a kapástalan időszakok alatt. Összerakja a legkényelmesebb ágyat, széket; és asztalt állít, hogy minden kéznél legyen. Bizony tábori körülmények között is egészen otthonos környezetet lehet teremteni magunknak.
 
Természetesen mindez nem vonatkozik a gyors, néhány órás, esetleg egynapos pecákra, de ha tervben van egy hosszabb horgásztúra, mindenképpen érdemes beszerezni az ehhez szükséges felszerelést. Igyekezzünk minél komfortosabban berendezni a környezetünket, hiszen nem mindegy, hogy milyen körülmények között várjuk a kapást és a horgászatról hogyan térünk haza – még fáradtabban, mint azelőtt, vagy feltöltődve, tele élményekkel!
 

Több napos vagy éjszakai horgászat kellékei

Az többnapos vagy éjszakai horgászatok során előbb-utóbb álomra hajtjuk a fejünket, és a legtöbbünknek ez elképzelhetetlen kispárna nélkül. Fontos a kényelem, mert egy nyugtalan éjszaka a nappalunkra is rányomhatja a bélyegét, csökkentve ezzel a teljesítményünket. Aki az otthoni alvások során hozzászokott, az nagyon nehezen képes párna nélkül kényelmesen elaludni. A legkiválóbb horgászágyak, hálózsákok mellé ezért érdemes egy megfelelő kispárnát is beszerezni. Mint a legtöbb pontyos újítás esetén, a FOX ebben is élen jár, de az AVID kispárnái is tökéletes választásnak bizonyulhatnak. A szállítás során nem foglalnak nagy helyet, de nagymértékben meg tudják növelni az alvás minőségét.
Mindkét gyártó darabjai levehető, ezáltal mosható huzattal készülnek. Több méretben elérhetőek, és oldalanként eltérő borítást kaptak, ennek köszönhetően mind téli, mind nyári időszakban nagyságrendekkel pihentetőbb alvásban lesz részünk. Az egyik oldal kellemes, meleg anyagból készült, míg a másik egy vékonyabb, bársonyos felület, ami nagy melegben rendkívül komfortos.
 
Nagyon sokszor hasznos lehet, ha csak a székre helyezzük és úgy ülünk le, mert hűvösebb időben sokkal komfortosabb. De akár egy kemény ülőfelületet is kényelmesebbé tehetünk ezekkel a párnákkal.
Ha a felszerelésünk már teljes, ilyesmire is érdemes némi figyelmet fordítani, mert néha bizony ilyen apróságokon is múlhat a siker!
 
Gyártó/Forgalmazó:
Avid Carp - Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A
Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A.
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgász párna 
Tisztítása: A levehető huzat mosógépbn mosható a piktogramnak megfelelő programmal!
Tárolása: száraz, hűvös helyen.
Nem játék, gyermekektől távol tartandó a párnában lévő töltet miatt!
Anyaga: pamut, poliészter, polár anyag
Nyílt láng mellett tilos a használata!
Mutass többet
Találatok száma: 11
Lista szűrése