Szűrők
Bruttó ár
2489Ft Ft13391
Gyártó
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(12)
(3)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

 Horgász krimpelő fogók


A horgászatban a krimpelő fogók olyan eszközök, melyek segítségével könnyedén és hatékonyan lehet elkészíteni a előkéket vagy szerekéket. A krimpelés elterjedése először a pergető horgászatban volt jellemző, viszont ez mára megváltozott. A bojlis nagyponty horgászatban is számos előkéhez krimpeket és krimpelő fogót használnak a profik. Nincs csomó, ami kioldódna, vagy a csomónál meggyengülne a zsinór és szakadáshoz vezetne. A krimp egy speciális típusú roppantócső, melyet a horgászzsinórra kell felhelyezni, majd egy krimpelő fogóval összeszorítani. Így stabil marad az adott előke a megfelelő pozícióban. A krimpelő fogóval tudjuk összepréselni a zsinórunkat például Spinner Rig készítéséhez.

Vastag monofil zsinórokhoz és fluorocarbon zsinórokhoz használhatóak. Köztudott, hogy a vastag zsinórokat már nem lehet jól kötni. A krimpeléshez még szüksége lehet krimpelő hüvelyre, ami összefogja a zsinórunkat. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb a hagyományos kötésekhez képest. A stabilitástól sem kell tartani, mert nagyon erős szerelékeket lehet készíteni a használatával.

A krimpelő fogók általában kis méretű, könnyen kezelhető fogók. A krimpelő fogók ergonomikus és csúszásmentes markolattal rendelkeznek. A fogó végében található speciális nyílások segítségével könnyedén tudjuk összepréselni a krimpet anélkül, hogy a horgászzsinór megsérülne. Egy krimpelő fogó több méretű krimpekhez is hazsnálható.

A krimpelő fogók nagyon fontos eszközök a horgászatban, hiszen a helyesen elkészített szerelékek nélkülözhetetlenek a biztonságos és hatékony horgászathoz. A crimpelő fogók segítségével gyorsan és precízen lehet elkészíteni a szükséges végszereléket. Ezzel megkönnyítve a szerelés gyorsaságát és növelve annak eredményességét.

Különböző márkájú krimpelő fogókat találhatsz a Halcatraz horgász webáruház kínálatában:

  • Carp Academy
  • Black Cat
  • Daiwa
  • Fox Rage
  • Korda
  • Spro
  • Westin

A krimpelő fogókat nem javasoljuk fonott zsinórokhoz! A legjobban krimpelhető zsinórok a vastag monofil és fluorocarbon zsinórok!

Mutass többet
Találatok száma: 15
Lista szűrése