Szűrők
Bruttó ár
11988Ft Ft11991
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(1)
Hossz (m)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Korum match bot

A méltan híres angol Korum cég termékei megtalálható a Halcatraz horgászcentrumban és webáruházban. Termékeiben jelen van a hatalmas szakmai tudás és elhivatottság, amely a teljes céget jellemzi. Termékei természetesen a match horgászok szerelmesei igényeit is kielégíti. Anglia a világ horgász nagyhatalma, számos olyan innováció és módszer őshazája, amely alapjaiban változtatta meg többek között a mi horgászkultúránkat is. Innen indult a bojlizás és ezzel együtt a hajszálelőkés módszer, a matchbotos horgászat és a feederezés is. Nem csak aprócikkeivel, egyéb horgászcuccaival, hanem páratlan match botjaival.

A finomszerelékes, úszós horgászok körében robbanásszerűen terjedt el a match botos horgászat. A két- vagy háromrészes, rugalmas, nagy erőtartalékokkal gyártott kecses match horgászbotok sportos, élményekben gazdag horgászatot biztosít használójának. Kínálatunkban az olcsóbb árfekvésű kompozit botoktól a legmodernebb, verseny körülmények között is eredményesen használható IM12-es karbon anyagból gyártott match pálcákig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő horgászbotot.

A Korum gondolt a kezdő úszós horgászokra a Phase 1 botcsaláddal. Kiválóan alkalmas nem túl nagy távolságra történő horgászatokhoz napijegyes tavakon. A bot nyéltagja parafából készült, ezért kényelmes fogást biztosít. Ideális azoknak a horgászoknak, akik most ismerkednek a match módszeres horgászattal. A mai halasított vizeken horgászók elvárásainak tökéletesen megfelelő botcsalád. Kétrészes, egyforma méretű tagokra bontható le, így segítve a felszerelt állapotban történő szállítást. Rövid nyele kényelmes használatot biztosít a fotelből, versenyládáről történó horgászat esetén. A divatos Pellet Waggler technikához tökéletesen passzol.

A Korum match botokra általánosan jellemző a hibátlan akció, gondos alapanyagválasztás és a tökéletes ár-érték arány. A Halcatraz horgászbolt és horgász webshop kínálatában megtalálhatóak, az üzletben pedig kézbe vehetők!

 
Mutass többet
Találatok száma: 1
Lista szűrése