Szűrők
Bruttó ár
16489Ft Ft21991
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(1)
(1)
(1)
Raktáron
(1)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Sátorfűtés


Az éjszakánként mért hőmérséklet már a nyár második felében is lehet nagyságrendekkel alacsonyabb, mint a nappali. Mindenki tapasztalta már, hogy a napközben jelentkező hőség miként tűnik el estére és változik át kellemetlenül hűvössé a klíma. Nem ritka, hogy akár 20 fokos differencia is megfigyelhető és a nappal mért 35 Celsius fokról éjszakára 15-re zuhan a hőmérő higanyszála. Ez a komfortérzetünket rendkívüli mértékben képes befolyásolni. Természetesen mindez kihat a teljesítményünkre is.

Fázni valóban nem kellemes. Különösen akkor nem, ha például versenykörülmények között vagyunk, de egy átlagos hétköznapi családi horgászatról esetén sem. Érdemes ezért a felállított horgászsátorban olyan hőfokot biztosítani, ami az alacsony külső hőmérséklet ellenére komfortos pihenést biztosít. Erre tökéletes megoldás a hordozható sátorfűtés, melynek használata nagyon egyszerű. A készülék hagyományos, szabvány kemping gázpalackkal működik. Miután ezt megfelelő pozícióban behelyeztük és rögzítettük, egy öngyújtóknál ismert piezós kapcsolóval lángra lobbanthatjuk a megfelelő gázmennyiséget. Ennek köszönhetően nincs szükségünk gyufára vagy gyújtóra. A fűtés intenzitása és a gázfelhasználás mértéke szabályozható.

Mindig tartsuk azonban szem előtt, hogy a sátorfűtés csak kiegészítő berendezés. A hideg ellen elsősorban megfelelő ruházattal és jó minőségű hálózsák segítségével védekezzünk! Mindennél fontosabb, hogy a rendeltetésszerű használatra és a biztonsági előírásokra mindig figyeljünk! Ez az, amit nem lehet eléggé hangsúlyozni! Ezek a termékek nyílt láng segítségével üzemelnek! A berendezést felügyelet nélkül ne hagyjuk, és lehetőleg valaki mindig legyen ébren a működésük alatt! 

Alvás közben ne üzemeltessük! Ha az éjszakai pihenésünk idejére szeretnénk a sátrat felmelegíteni, akkor mindig elalvás előtt fűtsük fel a megfelelő hőfokra, majd a készüléket kapcsoljuk ki! A sátrunkban mindig biztosítsuk a megfelelő szellőzést! A sátorfűtést mindig stabil aljzatra helyezzük el, éghető anyagoktól távol!

Letakarni tilos!

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése