Ajándékutalvány horgászoknak

Miért érdemes ajándékutalványt adni a szeretteinknek, akik imádnak horgászni?

Vásárlási utalványt már évek-óta értékesítünk a Halcatraz horgászcentrumban. Születésnapra, névnapra, karácsonyra, de bármilyen jeles eseményre kiváló ajándék. Sokat gondolkodtunk rajta, hogyan lehetne a horgász webáruház vásárlói számára is elérhetővé tenni az ajándékutalvány megvásárlását. 2021-ben került bevezetésre és azóta nagy megelégedettséggel használják.

Hogyan működik az ajándékutalvány megrendelése?

Mondhatnánk úgy is, hogy egyszerű, mint a faék.

  1. Válaszd ki az ajándékozni kívánt összegű ajándékutalványt, vagy utalványokat!
  2. Rendeld meg a kosár tartalmát!
  3. Egyenlítsd ki az összeget a bankkártyáddal!
  4. Légy türelmes, mert az ajándékutalvány kuponkódját e-mailben küldjük el neked!

Az ajándékutalvány megrendelése után 1 munkanapon belül az e-mail fiókodban lesz a kuponkód. Ezt a kódot elküldheted e-mailben az ajándékozott számára, vagy kinyomtathatod számára. Sajnos futárszolgálattal sokkal lassabban történne az ajándékutalvány kiküldése, ezért maradt a modern formában.

Az ajándékutalványokról fontos tudni, hogy egyszeri vásárlásra jogosítja fel az ajándékozottat.

Gyakran felmerül a kérdés, hogy hány darab ajándékutalványt lehet felhasználni egy vásárlásra.

Egy vásárlás során több ajándékutalványt felhasználhatunk?

A válasz: NEM. A webáruházban egy kuponkódot lehet felhasználni az adott vásárlás alatt. Ezért van több választási lehetőség, hogy mekkora összeget kívánunk ajándékozni. Egymás után több rendelés leadására is van lehetőség. Ebben az esetben összevonásra kerülnek a megrendelések. Egyszerre fogja megkapni az ajándékozott a vásárolt termékeket. Magasabb értékű termék esetében is csak egy utalványt lehet felhasználni.

Mennyi ideig érvényes a vásárlási utalvány?

A Halcatrazban vásárolt ajándékutalványokat 1 éven belül kell levásárolni. Úgy gondoltuk, hogy ez elég idő a kupon beváltására a horgászok számára. A vásárlási utalvány teljes összegben levásárolható és le is kell vásárolni! Az összeget több részre nem lehet bontani, hiszen így követhetetlen lenne.

Bízunk benne, hogy sikerült minden fontos kérdésre választ adni. Az ajándékutalvány kiváló ajándék, hiszen tényleg azt vesz belőle a horgász, amire szüksége van. A rendelését a tőlünk megszokott módon 1-2 munkanapon belül megkapja.

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése