Ridge Monkey előtétzsinór

2004-ben alakult meg a RidgeMonkey fogalom, mint márka. Újító gondolkodásmódú horgászok találták ki, hogy valami újat hozzanak a pontyhorgászatban. Honnan is származhat? Természetesen Angliából, a bojlis pontyhorgászat hazájából. A horgászcikkek, amelyek a RidgeMonkey háza táján készülnek, mindig megelőzik a korukat. A RidgeMonkey ötletes termékei miatt hamar világszínvonalú márkává nőtte ki magát.

Connexion ShockWeave Braided Shock Leader:

Rendkívül erős, nulla nyúlású fonott Shockleader előtétzsinór. A távdobáshoz elengedhetetlen, az erős előtét csökkenti a szakadás esélyét. Ezt a fonott shockleader-t úgy fejlesztették ki, hogy segítsen a lehető leggyorsabb erőátadásban, az összes dobási energiát átadva a blanknak. Alacsony láthatóságú Camo kivitel.

Connexion Subzero Lead Free Leader 50lb 10 méter – Ólommentes Előtétzsinór:

Extra rugalmas, összeilleszthető fonott leader anyag, ideális választás, ha a kopásállóság kritikus tényező! Fűzhető, mint az általános leadcore, miközben megtartja azt a rugalmasságot, amely szükséges ahhoz, hogy minden terepviszonyon tökéletesen beleolvadjon az aljzatba. Tökéletes olyan horgászvizekre, ahol az ólmozott leadcore használata tiltott, sőt horogelőkeként is használható. Egyedi mintázatú, tökéletesen környezetbe olvadó camo színben elérhető, 10 méteres kiszerelésben.

RM-Tec Lead Free Leader Weed Green - Ólommentes Előtétzsinór 50lb

Használata elsősorban az akadós mederfenéken ajánlott, ahol erős előtétzsinórra van szűkség. Kifejezetten magas a kopásállósága, ezért hosszú élettartammal rendelkezik. A tulajdonságai a leadcore zsinórokhoz hasonlítható, de nem tartalmaz ólmot. Saját magába visszafűzhető, így biztosan nem fog a kötésnél szakadni, vagy szétcsúszni.

Ezek a Ridge Monkey ólommentes előkezsinórok egyre népszerűbbek. Nyilván azért is, mert egyre kevesebb helyen fogadják már el az ólombetétes zsinórokat. A legtöbb márka most kezdi el ezeknek a fejlesztését, míg a Ridge Monkey már régebben kifejlesztette ezt a típust.

Természetesen a Halcatraz Horgászcentrum és Webáruházban találhatsz még hasonlókat. Nézz szét az online felületen, vagy személyesen a horgászboltban és biztos találsz számodra megfeleő előtétzsinórokat.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish kft. - 1201 Budapest, Helsinki u. 74.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése