Ragadozó halas aroma

Szeretsz ragadozó halra horgászni? A békés halas horgászat mellett nagy kultusza van a rabló halak horgászatának. Több módszer közül lehet választani a ragadozó halakra. A legnépszerűbb horgászmódszerek közé tartozik a pergetés és a halszelettel történő horgászat. Azt viszont nem sokan tudják, hogyan lehet jobb eredményt elérni. A ragadozó halak is kifinomult érzékszervekkel rendelkeznek, talán még rafináltabbak a békés halaknál. Számos alternatíva létezik a ragadozó halaknak szánt csalik még fogósabbá tételének.

A gumihal gyártásakor a legtöbb gyártó eleve olajos, büdös formában hozza forgalomba a termékét. Emiatt a plasztik csaliknak sokkal nagyobb a csalogató hatása. Mi történik, ha ez az aroma leoldódik róla? Lehetőség van olyan termékeket választani a horgász webáruházban, ami újra nagyfokú fogósságot eredményez a plasztik csalik számára.

Hallottál már az Ultra-Bite ragadozó halas aromáról?

Tapasztalataink szerint igen, hiszen ez már fogalommá vált a ragadozó halas horgászok köreiben. A legendás Ultrabite aroma ismét kapható, de most 50 ml-es kiszerelésben. Klasszikus extra büdös illat a hihetetlen fogóssággal párosítva. Használhatjuk süllő, csuka, harcsa, ponty és sügér horgászatára is. Ez a típus kifejezetten ragadozó halakhoz lett kifejlesztve, és feromont tartalmaz. Elérhetővé vált kifejezetten gumihalak újra aromásítására az úgy nevezetett Ultra-Bite Soft Bait ragadozó halas aroma. Szinte minden körülmények között jól használható, és a fogóssága garantált.

A ragadozó halak horgászatában létezik egy másik sikeres termékcsalád a Haldorádó kínálatából. Ez a ragadozóhalak horgászatához kifejlesztett, főként magyar vizeken tesztelt, új generációs aromacsalád. A vízben robbanásszerűen, rendkívül agresszíven terjed. Messziről irányt mutat a csali felé. Sőt, egyes változatok esetében az aroma nem csak csábító ingerekkel „bombázza" a halak érzékszerveit. A hozzáadatott, 100%-ig természetbarát fluo összetevőinek köszönhetően látványos vizuális hatással is vonzza a ragadozókat. A PRIXI ragadozó halas aroma jól tapad és könnyedén hatol be a hordozófelület „pórusai" közé. Ennek köszönhetően széleskörű felhasználást tesz lehetővé, bármilyen természetes vagy mesterséges csali esetében növeli az esélyeket. A pumpás flakonból fújható élő, vagy döglött csali halra, halszeletre, nadályra, piócára és műcsalikra is. Különösen ajánlott szilikon műcsalikhoz, amelyek vonzerejét akár többszörösére növelheti. Ez az intenzív formula kiprovokálja azokat a mohó rávágásokat, amire mindig is vártunk!

Reméljük sikerül kiválasztani a megfelelő ragadozó halas aromát a Halcatraz kínálatából, és a siker nem marad el.

Mutass többet
Találatok száma: 23
Lista szűrése