Benzár Mix Zander Spray 50ml - Süllőző Ragadozóhalas Aroma

2 190,00 Ft / ü
1 Liter (20 ü) = 43 800,00 Ft
Nincs raktáron


Benzár Mix Zander Spray 50ml - Süllőző Ragadozóhalas Aroma
A Benzár márka kínálatában éveken keresztül csak és kizárólag békés halas horgászathoz kínált eszközök és csalogatóanyagok kaptak helyet, 2023-tól azonban ez megváltozott. A már kereskedelmi forgalomban is kapható Catfish Spray termékek mellett ugyanis elkészült végre egy újabb, kifejezetten az egyik legnépszerűbb ragadozóhalunk, a süllő horgászatához fejlesztett folyékony aroma, a Zander Spray is!
Ez a folyadék több szempontból is speciális. Pontos összetétele természetesen "hadititok", annyit azonban elárulhatunk, hogy Benzár Zsolt évtizedes süllőpergető tapasztalata mellett külföldi pergető specialisták észrevételei is fontos szerepet játszottak a termék létrehozása során. Alapvetően tőkehal-kivonat és fokhagyma aroma adja a folyadék alapját, melynek azonban a hordozóanyaga egyedülálló.
A Zander Spray nagyon hatékonyan tud megtapadni a plasztikok és egyéb műcsalik felületén, így akár több, egymás utáni dobás során is ki tudja fejteni a csalogatóhatását. Emellett fontos tudni, hogy a halszelettel történő, fenekező süllőzés esetében is jó hasznát lehet venni az aromának, hiszen a halszeleten is nagyon jól megtapad az és perceken keresztül képes magából ontani az értékes íz- és illatanyagokat.
Célszerű a folyadékot azokban a helyzetekben alkalmazni, amikor a "tüskéshátúak" kapókedve már nem az igazi és csak kóstolgatják a bevetett csalit, érdemi kapásig azonban nem tudunk eljutni.
  • Kiszerelés: 50 ml

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!