Szűrők
Bruttó ár
34989Ft Ft75991
Akciós / Új
(3)
Csapágyszám
(7)
Fékrendszer, Típus
(7)
Gyártó
(7)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
Méret
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Raktáron
(3)
(4)
Áttétel
(2)
(1)
(4)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Savage Gear elsőfékes orsó

A Savage Gear márkanév egyet jelent a komoly ragadozóhalak becserkészésének ezköztárával. A név mögött igen jelentős létszámú és nagy szakértelemmel bíró tesztcsapat áll, melynek tagjai szerte Európából verbuválódtak. Biztosak lehetünk abban, hogy ennek köszönhetően óriási mértékű tapasztalat gyűlik össze, ami megmutatkozik a Savage Gear termékekben is. A magyarországi horgászok ezidáig főleg a műcsalik terén találkozhattak ezzel a névvel, viszont ha valakinek időnként sikerült kézbe fogni egy-egy Savage Gear eszközt, legyen szó orsóról vagy botról, azonnal meggyőződhetett annak minőségi kivitelezéséről.

Ha a Savage Gear elsőfékes orsóit vesszük, érdemes kiemelni az SGS6 sorozatot. Olyan eszközök ezek, melyek a rendkívül tetszetős dizájn mellett igen komoly teljesítményt rejtenek. Már kézbe véve is azonnal érződik, hogy az SGS6 sorozat egyik tagja sem kispályás. Mivel ezek alapvetően tengeri felhasználásra szánt orsók, itthoni körülmények között elsősorban harcsahorgászatra, harcsapergetésre alkalmasak. Méretükből, kialakításukból, robosztus felépítésükből fakad, hogy a legnagyobb testű ragadozókkal is könnyedén megbirkózik. Így ha a célhalunk harcsa vagy csuka, esetleg egy tengeri horgászatra is lehetőségünk nyílt, bátran szereljük fel a Savage Gear SGS6 orsócsalád bármely tagját. A vastag fonott zsinórt is jól kezelik, szépen fektetik.

Az SGS6 orsócsalád több szabadalmaztatott rendszert is magában hordoz, A Dura Oil és a Dura Grease nem más, mint a Savage Gear saját fejlesztésű kenőanyagai. Itt olyan zsírról és olajról beszélünk, melyek a legmostohább körülmények között is tökéletesen tömítenek és megfelelő kenést biztosítanak. Erős igénybevétel mellett sem csapódnak ki, hőmérsékletemelkedés esetén sem válnak cseppfolyóssá és a szennyeződéseket vagy a sós vizet sem engedik bejutni a kritikus helyekre.

Ezen felül zárt karbon fékrendszert és zárt acél golyóscsapágyakat találhatunk az orsókban. A súlycsökkentés nem ment az orsó strapabíróságának a rovására, hiszen az alumínium orsótest mellé egy rendkívül ellenálló karbon kompozit erősítéssel ellátott rotor került.

Ezek az orsók a legmostohább körülmények között és a legnagyobb halak fárasztásakor sem fognak minket cserben hagyni, ráadásul a piacon lévő azonos kategóriájú vetélytársaiknál jelentősen olcsóbbak!

 Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.

A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.

Nedves törlőkendővel tisztítsa!

Kérjük ne szedje szét hiba esetén!

Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!

Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!

A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!

Mutass többet
Találatok száma: 7
Lista szűrése